Ben zaten OP evreni açısından bakmıyorum olaya. OP evreninde öldüreni olarak Teach anılıyor. Ama biz objektif bir gözle dışarıdan bakınca adamın ölüm sebebinin Akainu olduğunu bariz bir şekilde görebiliyoruz. Anlatmaya çalıştığım buydu.
Öyle birşey yok.Akainu öldürmüş görüyormuşuz yok böyle birşey.Yazmayayım dedim görünce ama adama otopsi yapmış gibi kesin konuşunca dayanamadım artık.Nereden biliyorsunuz akainunun kesinlikle saatli bomba gibi öldüreceğini.
Beyazsakal Teach ve tayfası tarafından öldürülmüştür.O yarım saat mermi bitene kadar sıkıp doğradıkları kısımda.O yüzden Teach'e mal edilmesi doğal.
Gelelim akainu mevzusuna.Organları yanmıyor adamın.Organı yok edilen Ace'i gördük adam 2 dakika sonra öldü.Beyazsakalda böyle bir durum yok o kadar derine inip delip geçemedi.Magma dağladı sadece.Ki filmlerden vs gördüysen.Koz ateşi damgayı yarayı kapatmak durdurmak için kullanıyorlar.Açık yara kanamıyor daha fazla acıya dayanırsan ölmüyorsun.Akainu göğsüne bunu yaptı o kadar.Organları ace gibi yok etse Wb bile olsa aradan çok geçmeden ölürdü.
Gelelim kafanın yarısı meselesine.Normalde duymuşsundur adamın yüzünün yarısı yok kafatasının yarısı eksik ama yılardır yaşıyor hiçbir sorunu yok.Beyazsakal da bir süre öyle dövüştü.Bu yüzden ölebilmesi ihtimal dahilinde olabilir duruma göre ancak yine kesin değil.Hemen ölmediğine göre uzun süre öyle kalamayacağını da kimse iddaa edemez.
Bütün bunlar adamı öldürmeye yetmedi kısacası.Ancak o kadar yaranın üstüne Teach tayfası tarafından sabit hedef tahtası olarak yarım saat ateş edilince artık bir yerden sonra dayanamadı.Bence kan kaybıydı hatta yoksa yine ölmeyecekti.