Ki Akainu geliyor diye bütün tayfasıyla topuklayarak kaçan da bu adam idi. Akainu tehlikeli bir adam olmasa Teach öyle kaçmazdı. Cidden çok hafife alıyorsun adamı.:S Ki bu veriler ortada iken.
Teach, CP0'dan da ''kaçar'' , Luffy'den de ''kaçar'' senin kaçar tanımına göre. Ama bu adam kaçmıyor, gereksiz dövüşlere girmiyor. Senin mantığınla gidersek CP0'da, Luffy'de Teach'ten güçlü çünkü gidip onlarla dövüşmedi. Adamın bir çıkarı yok niye savaşsın. Garp ile Sengoku'yu, Akainu'yu saniyeler önce bayıltmış WB ile dövüşmekten çekinmeyen, Impel Down ve Devrimci Üssünü basan bir adam Akainu'dan korkması mümkün değil. Anlaşma iptal olduğu için geri çekildi, CP0'a karşı geri çekildiği gibi, bu kadar basit. Devrimcilerde her dövüşe girmez, Sabo, Dragon bunlarda yeri geldiğinde geri çekilir. Güçsüz veya korkak olduklarından değil stratejik davrandıklarından.
Marco'yu yenemedi ne demek kardeşim ya? Adam Marco'yu yenmek istemiyor ki? Marco'yu öldürmek o anki amacı değil ki? Adamın ben durduralamadığını söylüyorum. Luffy'i öldürmek istiyor. Karşısına WB tümenleri çıkıyor. Marco Vista ve bütün tümenler. Onun dışında Jinbei Crocodile. Herkes ona karşı. Aokiji ile Kizaru piyasada yok. Akainu'ya bir bakıyoruz o kaadar kişiye karşıyken Curiel'i aradan çıkarıyor. Yine o kadar kişi ona karşı iken Jinbei ile Luffy'e aynı anda yara veriyor.
.
Akainu artık bu işi konuşarak çözemeyeceğiz, iyi öyleyse diyip Marco'ya dalıyor işte. Sen ne anlıyorsun bundan, halen Marco ile dövüşmek istemedi mi zannediyorsun.
Akainu karşısında kim var; Marco - Vista ve diğerleri.
Teach karşısında kim vardı; Marco - Jozu - Vista ve diğerleri, daha güçlü bir grup.
Akainu'nun yanında kim vardı ; Kizaru, Aokiji, ve denizci kuvvetlerinin yarısı.
Teach'in yanında ; Shiryu, Pizarro ve diğerleri. Hiç biri Amiral seviyesi değil.
Ki bu adam az öncesinde WB gibi bir adam ile savaştı.
.
Garp'tan öncesinde yumruk yemiş. Kairoseki ile kelepçelenip kevgire dönmüş, kan kaybetmiş. Marco'da oldukça yorgun bir durumdaydı. Bir tek Akainu yorulmuş ve yaralı gibi lanse ediyorsun.
Marco ile Vista bu adama haki ile bir saldırı yapıyor. İkisinin saldırısını aynı anda yiyor. Artık atlattı ya da yedi dayandı önemli değil. Sonuçta bu ikisi bu adama fiziksel olarak temas edebildi. Atlattıysa da bu yine onun hayvanlığını gösterir. Adam atlatabiliyorsa herhalde kendini buna karşı savunacak. Onu da mı açıklamam gerekiyor?
.
Akainu'da Marco'ya saldırı yaptı ama etki edemedi. Bir Garp'ın yaptığını yapamadı. Sen sürekli bunu söylüyorsun ama karşılık olarak sanki Akainu bir şey yapabilmiş gibi lanse ediyorsun. Bunu söylüyorsan Akainu'nun karşılık bir şey yapabilmesi lazım, ama yapamadı.
Neden fark var onu da açıklıyorum. Adamları Oyaji kızdı diyor. Saldırı sonucunda daha önce olmamış şeyler oluyor. Karargah yıkılıyor. Ada ikiye ayrılıyor. O yüzden farklı diyorum. Değilse bile Akainu'nun Teach'in savaştığına oranla daha dinç bir WB ile karşılaştığı daha uzun süre savaştığından bahsediyorum.
.
Arada saniyeler var, hadi bilemedin bir kaç dakika var. Bu adam az önce Akainu'yu yerin dibine yollamış, bu kuvveti var. Akainu'ya gelince WB'nin handikabı yok, Teach'e gelince handikap var diyorsun.