@Erkan12
Oğlum sen kabadayı falaj mısın? Bişiler yazdın diye senin gibi düşünmek mi zorunda adam? Yorumunu atıp düşünceni yazarsın sen yazdın diye adam da senşn gibi düşünecek değil. Laga luga yapıp durma.
Bunu forumda 'kabadayı' gibi millete atar yapıp hakaret ettiği için defalarca banlanan sen mi söylüyorsun ? Güldürdüğün için teşekkürler. Nerede ''laga luga'' yapmışım açıkla bakalım sayın
Akainu Sakazuki, çok objektif bir olduğun konuda görelim görüşlerini. Ayrıca tanımadığın birisi ile ''oğlum'' lu konuşarak seviyeni belli ediyorsun, terbiyesizleşme efendi ol.
Kimse benim gibi düşünmek zorunda değil, bir gerçekler var, bir de görüşler var. Gerçekler WB'nin orada yüzlerce mermi ve kılıç yarası aldığı. Alpamis ise sadece Akainu'nun verdiği yaralar ile WB'nin öldüğünü ve diğer yaraların önemli olmadığı görüşünü savunuyor ki apaçık gerçekleri inkar ediyor, görüş belirtmiyor. Bundan bahsediyorum, ama sen
Akainu Sakazuki olarak bu konuyu ne kadar anlayabilirsin bilemeyeceğim.
Lafı da öyle güzel çevirip kendini haklı çıkartmaya çalışıyor ki hayret ediyorsun.Önce Wb yi Teach öldürdü Akainu bir şey yapamadı dedi sonra da ben öyle demedim son vuruşu Teach yaptı dedim e getirdi lafı.
Akainu da bir şey göstermemiş yonkou alacak.Şu ana kadar hep yonkou gördûğümüz için doğal tabi.
Akainu bir şey yapamadı nerede dedim ? Kendinden bir şeyler uydurup insanlara iftira atmazsan güzel olur açıkçası. Akainu WB'yi ağır yaraladı. Ancak WB'yi öldüren kişi Teach ve tayfası oldu. Bu bir gerçektir, ister kabul et ister etme, mangadaki gerçek değişmez. Yarım akıllı Weevil bile öğrenmiş Teach'in WB'yi öldürdüğünü, Akainu'dan intikam alıcam demiyor Teach'ten intikam alıcam diyor.
Aşağıdaki sayfada WB'yi kimin öldürdüğünü okuyabilirsin. Akainu Sakazuki değil, Blackbeard'den bahsediyorlar.