Yani Sanji ölecek.Öldürmeni beklemezdim senin.Yıkımcı vs Sanji

Yani Sanji ölecek.Öldürmeni beklemezdim senin.Yıkımcı vs Sanji
Ryuumanın klanı haricindeki bir kaç klan daha Zoro'ya biat edebilir. Nedeni Zoro'nun Wano'nun önde gelen bir klanının ailesinden çıkması olacak.Kaido vs 3 Kaptan (Luffy & Law & Drake)
Shogun vs Zoro
Yıkımcı vs Sanji
Jack vs İnu & Jack (yarım kalan hesap biter)
Son yıkımcı vs Jinbei
Wano'da Ryuuma'nın klanı Zoro'ya biat edecek.
GG WP.
Tüm Wano Zoro'ya biat eder bence. Belki aralarında kötü klanlar varsa onlar istisna. Germa ordusuyla birlikte Wano Samurayları Luffy'nin oluşum olarak bir yonkou olmasına yeter de artar bile.Ryuumanın klanı haricindeki bir kaç klan daha Zoro'ya biat edebilir. Nedeni Zoro'nun Wano'nun önde gelen bir klanının ailesinden çıkması olacak.
Germa ordusu Luffy'e destek olmaz kanaatimce. Ayrıca Luffy'nin en büyük destekçisi bana göre Marco'lar olacak.Tüm Wano Zoro'ya biat eder bence. Belki aralarında kötü klanlar varsa onlar istisna. Germa ordusuyla birlikte Wano Samurayları Luffy'nin oluşum olarak bir yonkou olmasına yeter de artar bile.
Şöyle bak olaya. Luffy daha zayıf olmasına rağmen Dof'u indirdi. KK olduğunda Dof'u sallar mı peki?Kaidouyu tek başına alamadıktan sonra luffy istediği kadar ben kkyım desin. Her zaman kaidoudan güçsüz bir kk olarak kalır. Belki roger da tek başına kaidouyu alamamıştır. Tayfası ile kaidoya diz çöktürmüştür. Doğal olarak da tüm denizi fethetmiştir.
en çok canımı sıkan noktada bu aslında. Eğer Luffy yonkoulardan güçlü olduğunu bileğinin hakkıyla gösteremezse ne anlamı var ki Raftele gitmenin KK olmanın?Kaidouyu tek başına alamadıktan sonra luffy istediği kadar ben kkyım desin. Her zaman kaidoudan güçsüz bir kk olarak kalır. Belki roger da tek başına kaidouyu alamamıştır. Tayfası ile kaidoya diz çöktürmüştür. Doğal olarak da tüm denizi fethetmiştir.
Sanji ordunun başına geçerse seve seve olurGerma ordusu Luffy'e destek olmaz kanaatimce. Ayrıca Luffy'nin en büyük destekçisi bana göre Marco'lar olacak.
Ama kaidouyu geçmek için ittifak yapıp sonra kaidoudan güçlü olabilir. Ben buna da karşıyım. Dofu bile bileğinin hakkı ile yendiği muamma. Yardımla destekle yen. Sonra dof hapse atılsın güçlenemesin daha fazla sen serbestçe güçlenmeye devam et sonra da doftan güçlü ol. Bu mantıklı mı?Şöyle bak olaya. Luffy daha zayıf olmasına rağmen Dof'u indirdi. KK olduğunda Dof'u sallar mı peki?
En son BB'yi tek indirecek. Meyve dezavantajına rağmen bu işi başardığında ise gerçekten cok güçlü olmuş olacak.
Destekçileri yazayım;Sanji ordunun başına geçerse seve seve olurMarco konusunda katılıyorum. Hatta bunlara ek olarak Weevıl da bize katılacak bence. Bildiğin Majin Buu zaten. Beyazsakal'a olanları Luffy anlatır, bir şekilde inanır. Zaten saf. Öcünü almak için Luffy'yle birlik olurlar. Arkamızın ne kadar sağlam olacağını düşündükçe önümüzdekilerin ne kadar çılgın olabileceğini düşünüyorum ara ara. Çok büyük kozları var hükumetin çok.