Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karolla

Fake'im diye bağırıyor resmen.
kaido vs 5 kaptan diyor. Kaidou alayını indirmiş. en son luffy g5 açıp zaten yorgun olan kaidouyu indirmiş ama kaidou da luffyi öldürmüş. Law kendini canını verip luffyi diriltmiş. Jack jinbei ve sanjiyi indirmiş. Zoro da jacki indirmiş gözünü açıp gözlem haki patlaması yaşamış. Asura tensei diye bir teknikle indirmiş falan fistan.

Olabilitesi muhtemeldir. Zira kaidounun 1vs1 ile inmeyeceği bariz.

kaido vs 5 kaptan diyor. Kaidou alayını indirmiş. en son luffy g5 açıp zaten yorgun olan kaidouyu indirmiş ama kaidou da luffyi öldürmüş. Law kendini canını verip luffyi diriltmiş. Jack jinbei ve sanjiyi indirmiş. Zoro da jacki indirmiş gözünü açıp gözlem haki patlaması yaşamış. Asura tensei diye bir teknikle indirmiş falan fistan.

Ne G5'i ne asurası ne Kaidousu ne 5 kaptanı yahu.
mihawkın Ace'i bir içecekle diriltmesi bundan daha mantıklı bir spoilerdı:/

karolla

Ne G5'i ne asurası ne Kaidousu ne 5 kaptanı yahu.
mihawkın Ace'i bir içecekle diriltmesi bundan daha mantıklı bir spoilerdı:/
Spoiler saçma da. Kaidounun 5 vs 1 yapması olabilir. Zaten bu adam her yere tek dalmış. Görünene göre de kimse bunla 1vs1 atamaz. Odanın da açıklamasına bakacak olursak grup halinde indirilse daha uygun.

Sığ bir anlatım var. Hikaye yok. Mangaka'nın en önem verdiği şey hikaye. Altyapısız şu şunu bu bunu aldı diyip geçmiş.

Marco'lar yok. Zunisha yok. Shogun yok.

Sen inanacaksan inan.

Law ölümlü bir insana ölümsüzlük vermiyor muydu, ne ara diriltebilir oldu? :artiz:

Ayrıca Zoro'nun, Jinbei ve Sanji'nin zayıflattığı Jack'i alması da saçma. Jinbei ve özellikle Sanji'nin yenilmesi daha da saçma. Saçma. :D

Spoiler saçma da. Kaidounun 5 vs 1 yapması olabilir. Zaten bu adam her yere tek dalmış. Görünene göre de kimse bunla 1vs1 atamaz. Odanın da açıklamasına bakacak olursak grup halinde indirilse daha uygun.
yok bu dediğin tamam. Senin dediğin tamam yani. Ben spoilerdan bahsediyordum.
Bu arada Kaidou sahneye girdiğinde bizimkiler bir şekilde Moria ille ittifak kuracağı için olan teorim var. Hani herkes Kaidou teketekte alınamayacak diyor ya. Moria gelse luffy'e 1000 gölge dayasa yine yenemez mi luffy?
Bu vs'nin anketini açmak lazım ama ben üşeniyorum işte:/

Kaido vs 3 Kaptan (Luffy & Law & Drake)
Shogun vs Zoro
Yıkımcı vs Sanji
Jack vs İnu & Neko(yarım kalan hesap biter)
Son yıkımcı vs Jinbei
Wano'da Ryuuma'nın klanı Zoro'ya biat edecek.
GG WP.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık