Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robin o kadar kola hem de o boyutta bacaklara hakiyi nereye kadar yettirecek?
Fullemesine gerek yok baş kısımlarına yapsa yeterli. Ki Oda bu tayfayı KK tayfası yapmaya niyetliyse Robin'in de müthiş güçlenmesi gerek. Fulle yakın hakili bile görebiliriz kolları, ayakları. Serinin sonlarına doğru tabi.

Water 7'deki Zoro'nun duruşunu gördüm, Zoro'ya karşı olan sevgim arttı. Adam gibi adammış. Luffy'de gayet iyi konuşmuş ve Usop'un ağzının payını vermiş. Eğer o zamanlarda Usopp sorunu yaşanmasaydı, tayfada hep dağılma riski konuşulacaktı.

Water 7'deki Zoro'nun duruşunu gördüm, Zoro'ya karşı olan sevgim arttı. Adam gibi adammış. Luffy'de gayet iyi konuşmuş ve Usop'un ağzının payını vermiş. Eğer o zamanlarda Usopp sorunu yaşanmasaydı, tayfada hep dağılma riski konuşulacaktı.
Tayfa zaten bir kere dağıldı.Fetret devrine girdi.Sonra tekrar kuruldu.Daha ne dağılmasından bahsediyorsun. :/

Zoro ozamanlara göre çok şımardı.Herkezden Üstünmüş gibi tavırları var ancak onun façasını çok fena alcaklarmış gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık