Oha nasıl hatırlayamadım ben onuCasusluk yapmak için klonunu yolladı ya Usoop ile birlikteykendi sanırım, Sugar'ı bayıltma operasyonları sırasında. Yani Kage bunsin olmasa da klon yaptı.![]()

Oha nasıl hatırlayamadım ben onuCasusluk yapmak için klonunu yolladı ya Usoop ile birlikteykendi sanırım, Sugar'ı bayıltma operasyonları sırasında. Yani Kage bunsin olmasa da klon yaptı.![]()
Oha nasıl hatırlayamadım ben onuDur şimdi, bulmam lazım o bölümü.
Ahahah efsane sahne.
Bak burada da kullanmış.![]()
Yakışıyor meyvesi.Ahahah efsane sahne.
Harbiden klon yapıyor burda anlamamışım, dikkat etmemişim daha doğrusu. Çok tehlikeli bi silahı var bu kadının. One Piece'in en havalı kadını cidden ya boşuna sevmiyorum.![]()
Fullemesine gerek yok baş kısımlarına yapsa yeterli. Ki Oda bu tayfayı KK tayfası yapmaya niyetliyse Robin'in de müthiş güçlenmesi gerek. Fulle yakın hakili bile görebiliriz kolları, ayakları. Serinin sonlarına doğru tabi.Robin o kadar kola hem de o boyutta bacaklara hakiyi nereye kadar yettirecek?
Tayfa zaten bir kere dağıldı.Fetret devrine girdi.Sonra tekrar kuruldu.Daha ne dağılmasından bahsediyorsun. :/Water 7'deki Zoro'nun duruşunu gördüm, Zoro'ya karşı olan sevgim arttı. Adam gibi adammış. Luffy'de gayet iyi konuşmuş ve Usop'un ağzının payını vermiş. Eğer o zamanlarda Usopp sorunu yaşanmasaydı, tayfada hep dağılma riski konuşulacaktı.
Zoro ozamanlara göre çok şımardı.Herkezden Üstünmüş gibi tavırları var ancak onun façasını çok fena alcaklarmış gibi geliyor bana.Water 7'deki Zoro'nun duruşunu gördüm, Zoro'ya karşı olan sevgim arttı. Adam gibi adammış. Luffy'de gayet iyi konuşmuş ve Usop'un ağzının payını vermiş. Eğer o zamanlarda Usopp sorunu yaşanmasaydı, tayfada hep dağılma riski konuşulacaktı.
Shiryuu kanını yağmur gibi akıttığında anlayacak hatasını ama geç olacak.Zoro ozamanlara göre çok şımardı.Herkezden Üstünmüş gibi tavırları var ancak onun façasını çok fena alcaklarmış gibi geliyor bana.