Aslında Karasakal kadar çene yapan ve uyuşuk olan birinin Shanks karşısında bir şansı yok ama işte.. Yarın gitse Shanks'ı öldürse Adam baş kötü olunca böyle şeyler de oluyor.
Demek ki şansı varmışAslında Karasakal kadar çene yapan ve uyuşuk olan birinin Shanks karşısında bir şansı yok ama işte.. Yarın gitse Shanks'ı öldürse Adam baş kötü olunca böyle şeyler de oluyor.
30 sn de hepsini sağa sola çarpar. Hemen ölmeyecek kadar şanslı olanlar kaçmaya çalışır.Bu ordu vs Doflamingo ne olur sizce?
http://vignette2.wikia.nocookie.net...ed_Army.png/revision/latest?cb=20161108184823
Bence Doffy hepsine yürür.
http://img.duniaku.net/wp-content/uploads/2015/05/One-Piece-786-Doflamingo-sempoyongan-4.jpg
Uyanış ile katliam yapar. Hiç elini de kirletmez.30 sn de hepsini sağa sola çarpar. Hemen ölmeyecek kadar şanslı olanlar kaçmaya çalışır.
Tarihe not düşelim, aynı noktada buluştuğumuz nadir anlardan.Uyanış ile katliam yapar. Hiç elini de kirletmez.
Luffy'e güvenmediğimi kim çıkardı? Hala daha Luffy BM'yi indireceğim felan demedi. Vinsmoke'ları kurtarmaktan bahsediyor. Big Mom ile konuşurken de onu indirme isteği olmadığını gösterdi. Big Mom bile tayfanın yarısını getirmedin savaşmak istemiyorsun herhalde gibi çıkarım yaptı. Ama güç konusunda ise her zaman savunurum. Yani Mangaka'nın indirmeyi planlamadığını düşünüyorum.Tarihe not düşelim, aynı noktada buluştuğumuz nadir anlardan.
Luffy de Mom'u alacak yakında ve indirirse Luffy'ye güvenmediğin için ömür boyu dalga geçeceğim senle haberin olsun.
Öyle mi oluyo?Luffy'e güvenmediğimi kim çıkardı? Hala daha Luffy BM'yi indireceğim felan demedi. Vinsmoke'ları kurtarmaktan bahsediyor. Big Mom ile konuşurken de onu indirme isteği olmadığını gösterdi. Big Mom bile tayfanın yarısını getirmedin savaşmak istemiyorsun herhalde gibi çıkarım yaptı. Ama güç konusunda ise her zaman savunurum. Yani Mangaka'nın indirmeyi planlamadığını düşünüyorum.
Ha şu da var. Big Mom'ın inmesini ben direk sisteminin yıkılması olarak algılamıştım. Yani bildiğin düşecek diye. Ama dayak yiyip sistemini sürdürse bile inmiş sayılıyor. Yoksa kafamda Luffy'nin bununla dövüşmesi felanda var yani. İlla ki sürtüşme olacak.
Evet dayak yemesi yeterli. Ben de garipsemiştim ama söz verdik bir kere.Öyle mi oluyo?
Eee ne anladım ben bu işten? Luffy değil başkası indirse yine inmiş oluyo, sadece iki üç fiske yese yine inmiş oluyo, haksızlık bence Ben böyle düşünerek inmez demedim en azından. Bana göre iner demek, bildiğin Luffy ve ekibinin tahtından etmesi Mom'ı. Ki böyle de olmalı zaten.Evet dayak yemesi yeterli. Ben de garipsemiştim ama söz verdik bir kere.
Anketi iyi okumak lazım. Bak aşağıdaki cümle anketten. Dua edin de Wano'ya geçildiğinde insin.Eee ne anladım ben bu işten? Luffy değil başkası indirse yine inmiş oluyo, sadece iki üç fiske yese yine inmiş oluyo, haksızlık bence Ben böyle düşünerek inmez demedim en azından. Bana göre iner demek, bildiğin Luffy ve ekibinin tahtından etmesi Mom'ı. Ki böyle de olmalı zaten.