1 tane yeter desem.Koramiral sayısı önemsiz.
Hakileri amirale zarar veremeyeceğinden kaç tane olursa olsun Amiral hepsini yudumlar.
1 tane yeter desem.Koramiral sayısı önemsiz.
Hakileri amirale zarar veremeyeceğinden kaç tane olursa olsun Amiral hepsini yudumlar.
Resmi açmadan bi tırstım neyse ki Garp'mış.1 tane yeter desem.
Bu istisna haricinde katılıyorum.
Garp'ı katmayı düşünmemiştim zaten onların içine.1 tane yeter desem.
Bu istisna haricinde katılıyorum.
Resmi açmadan bi tırstım neyse ki Garp'mış.
E yani.Garp'ı katmayı düşünmemiştim zaten onların içine.
Burda ne yaziyo acaba ingipizcem kötüdürdeO değil de Kaido bu adamdan güçlü mu ?
Luffy ve Zoro'nun İki yıl önceki saldırılarını İki yıl sonra karşılaştırdığımızda Zoro''nun saldırılarının daha güçlü olduğu bariz. Şuna bile itiraz etmeyin yahu. Hayır itiraz falan da geçtim. Gördüğünü anla sadece. Başka birşey istemiyorum eyy X, Y ve Z. Duy sesimi.
Ben okudum. Hele deyin bakalım hangi saldırısından yola çıkarak bu sonuca vardınız? Saldırı ismi söyleyin sadece. Zoronun şu saldırısına denk Luffy'nin g2-g3 saldırısı yok dediğiniz saldırı hangisi? Ne gördünüz de Luffy Zoroyu yenemiyor? Görmediklerimizden yola çıkıyorsak daha g2-g3 kombinasyonu da görmedik. Ona ne yapacağız peki?Düzenleyim derken gitti gene mesaj. Bu telefon çıldırtıyor beni.
Taslak olarak kaydetmiyor mu?Düzenleyim derken gitti gene mesaj. Bu telefon çıldırtıyor beni.