Zaten onun için sayı belirtiliyor. Sayının çok olmasındaki amaç yormak. Yordukça haki düşer. Daha sonra alırlar. Wb öyle olsa hayatta düşmezdi.Koramiral sayısı önemsiz.
Hakileri amirale zarar veremeyeceğinden kaç tane olursa olsun Amiral hepsini yudumlar.
Birbirlerine 10 gün direnen adamları Koramirallerin hakisi gıdıklamaz bile.Wb den iki tane direk yukruk yiyipte hiç bir şey olmamış gibi darvanan başka birisi var mı yav.Zaten onun için sayı belirtiliyor. Sayının çok olmasındaki amaç yormak. Yordukça haki düşer. Daha sonra alırlar. Wb öyle olsa hayatta düşmezdi.
Sanan katılıyorum ama WB nasıl tek yumrukta hemde kafasına yedirdiği koramirali öldüremezBirbirlerine 10 gün direnen adamları Koramirallerin hakisi gıdıklamaz bile.Wb den iki tane direk yukruk yiyipte hiç bir şey olmamış gibi darvanan başka birisi var mı yav.
Seride bi Ace bi Wb öldü zaten.Doff dressrosa da insanları birbirine kırdırdı kimse ölmemis mesela.Sanan katılıyorum ama WB nasıl tek yumrukta hemde kafasına yedirdiği koramirali öldüremez
Odanın çifte standartları dünyasına hoşgeldin..Seride bi Ace bi Wb öldü zaten.Doff dressrosa da insanları birbirine kırdırdı kimse ölmemis mesela.
Saçma işler yapıyor.Naminin fanservisinden kimse etkilenmiyor da bir iki kişi öldü diye mi etkilenecekler.Odanın çifte standartları dünyasına hoşgeldin..
valla ben ağlamıştım episode 483 te o zaman manganın ne olduğunu bile bilmiyodum.. bi kaç yerde spoiler gördüm ama böyle bişe olmaz heralde dedim.. wb neyse de ace'e baya üzülmüştüm..Saçma işler yapıyor.Naminin fanservisinden kimse etkilenmiyor da bir iki kişi öldü diye mi etkilenecekler.
"Wb neyse de Ace'e baya üzülmüştüm"nedir ?valla ben ağlamıştım episode 483 te o zaman manganın ne olduğunu bile bilmiyodum.. bi kaç yerde spoiler gördüm ama böyle bişe olmaz heralde dedim.. wb neyse de ace'e baya üzülmüştüm..