Bulunduğu yer patlıyordu diye hatırlıyorum.Korsanlarda varken Denizcilerde neden hiç mink yok?
Birde geçen ki sorumu yineleyim.
Kesin yanıtı olmayabilir. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Bulunduğu yer patlıyordu diye hatırlıyorum.Korsanlarda varken Denizcilerde neden hiç mink yok?
Birde geçen ki sorumu yineleyim.
Kesin yanıtı olmayabilir. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Monet patlatacağı sırada öldü. Yoksa tüm ada patlayacaktı.Bulunduğu yer patlıyordu diye hatırlıyorum.
http://www.mangareader.net/one-piece/694/9Monet patlatacağı sırada öldü. Yoksa tüm ada patlayacaktı.
Evet D kısmı patlamış. Tamam doğru sağol.
Teori güzel ama bilmiyoz ingiliççe bana göre güzel ingiliççesi acaba türkçesi ne diyo bilemem Allah bilir İngilizce öğrenmemek pişmanlıktırSağlam teori. İchiji kırmızı karınca çıkar mı acep.
http://aminoapps.com/page/one-piece...xoskeleton-and-vinsmoke-hidden-elemental-gene
E.Oda acitasyonu seviyor. Oyumu 2. şıkdan yana kullanıyorum. Ha tabi sonrasında Bege iyi bir dayak yer ama Luffy'nin de o mermiyi yiyeceğini düşünüyorumBege Luffyi mermi manyağı yapamayacağını görünce gangster hayatının ilk şokunu yaşayacak.
Luffy mermiler bana işlemez diye konuşurken Bege onu hakili mermiyle vurup şaşırtacak.
Atın fava bunlardan birisi gerçekleşir.Hangisi olur siz seçin.Mangaka diğer novaların yerine bu adamla Luffyi karşılaştırdığına göre aklına meyveler ve tema bakımından iyi fikirler gelmiştir.
Ben mangakanın yerinde olsam şöyle yaparım.Artık senaryo tam olarak nasıl çizilir bilemiyorum ama Bege Luffye de ihanet eder ve hakili mermiyle yaralar artık ona ihtiyacı kalmadığını düşünerek ve böylece Luffy Mom ile teke tek yada beraber dövüşürken şaşırtıcı şekilde zorlar ama yaralı olduğu için yıkılır kalır.Mom düşmez.E.Oda acitasyonu seviyor. Oyumu 2. şıkdan yana kullanıyorum. Ha tabi sonrasında Bege iyi bir dayak yer ama Luffy'nin de o mermiyi yiyeceğini düşünüyorum
Hakili mermi atamaz onda o kapasite yok bence Atacağı mermiler bence şu sayfada bahsedilen nadir çelikten yapılmıştır. Pudding'in Reiju'yu yaraladığı silahın mermisi de.Bege Luffyi mermi manyağı yapamayacağını görünce gangster hayatının ilk şokunu yaşayacak.
Luffy mermiler bana işlemez diye konuşurken Bege onu hakili mermiyle vurup şaşırtacak.
Atın fava bunlardan birisi gerçekleşir.Hangisi olur siz seçin.Mangaka diğer novaların yerine bu adamla Luffyi karşılaştırdığına göre aklına meyveler ve tema bakımından iyi fikirler gelmiştir.