Yav öyle bir anlatıyorsunki sanki amiral seride bulunmayan velinimet. Eşi benzeri yok heriflerin. Bi zorunlu askerlik çıkarmışlar 2 tane amiral gelmiş pat diye. Nereden geldiler havadan ? Sudan ? Büyük ihtimalle hükümete bağlı güçlü krallıkların elit askerleriydi bunlar. Elbaf, Wano bu krallıklardan gayette amiral seviyesi çıkabilir. Younko bile çıkabilir. Ki Wano dediğimiz ülkede Oden gibi güçler vardı daha düne kadar. Shogun belkide Odenden güçlü ? Amiral olamaz mı ? Bence ihtimali var bu dediğimin. Bence alışın hacım. Belki amiral yenicek adam gelmicek ama onlarla kafa kafaya çarpışabilecek denk güçler daha çok göreceğiz gibi geliyor. Dof açılıştı, İnu,Neko,Jack,Cracker diye devam ediyor. Serinin güç dinamikleri ilerledikçe level atlıyor. Bu dinamikler bir gün illaki Amirallere denk gelicek. Zaten bir younkoyu bireysel işlediği zaman Amiral üstü nedemekekmiş görücez...
Peki o iki adamın meyve yedirilerek güce çıkmadığını nereden biliyorsun?
Fujitora Dof ve Law 'a meteor saklarken gücümü test ettim diyor.
Belki bu adamlar meyve yedirilerek o güce ulaştılar.
Ben kimse amirale yaklaşmaz yenemez demiyorum ama bırakın sürekli her çıkan adamı amiralden güçlü yapmayı.
Cracker , İnu Neko felan hikaye.
Garp bile kabul etse zamanında Amiraldi.
Yani bu adamlar korsankral ile dövüşecek olan kişiler.
Luffynin kendisi bile kral olacaksam Yonkou ve Amirallerden güçlü olmalıyım diyorken .