Devlerin lideri mi yoksa Shogun mu daha güçlüdür.Diğer karakterlere göre bakmaktan çok asıl merak ettiğim nokta bu.Acaba hangisi daha güçlü çıkacak.
En net cevap.Akainu'yu ada dışı edecek kişi Mihawk'ı da kılıcına oturtur beyler.
Dikkat etde o kılıca luffyi oturmasınlar bıremın.Akainu'yu ada dışı edecek kişi Mihawk'ı da kılıcına oturtur beyler.
Zoro o ikisinden daha kör.Adam gözlük bile takmadan görüyorken düz yolda yürüyemiyor.Çok süper bir espri buldum
Brook-Zoro-Fuji kılıçustaları dövüşünde kim kazanır ?
Tıkla öl
Tek gözü olan kazanır
Bana devlerin lideri olmalıymış gibi geliyor. Ama gözümde çok büyütmemeye çalışacağım, forum aynısını Judge'da da yaşadı. Amiral üstü diyenler oldu, şimdi ise çoğu kişi Luffy'nin tek atacağını düşünüyor. Yine de en güçlü krallığın liderinden bir şeyler bekliyor insan. Bakalım bakalım. Umarım boss olmaz. Elbaf'ın da kurtarılmasını istemiyorum, ne güzel şu an dünya kadar entrika var. Diğer türlü adaya git-kurtar döngüsüyle gidiyor.Devlerin lideri mi yoksa Shogun mu daha güçlüdür.Diğer karakterlere göre bakmaktan çok asıl merak ettiğim nokta bu.Acaba hangisi daha güçlü çıkacak.