Mihawk
Hangi marka içeceksin?"D." meselesi genetik değil kültür meselesi çıkacak, işte o gün elimde şarabımla topkek mezarlığı kuracağım.
Hangi marka içeceksin?"D." meselesi genetik değil kültür meselesi çıkacak, işte o gün elimde şarabımla topkek mezarlığı kuracağım.
Adem ile Havva'ya götür demedim zaten.Bir iki kuşak diyorum.Soyadı alacak kadar dallara ayrıldıysa yeterlidir Donkişot sülalesi gibi.(1) Bu dediğin şey One Piece dünyasındaki her yaşayan birey için geçerli ki, "D."lere özgü bir durum değil. Böyle bakacak olursak hepsi aynı evrimsel süreçten geçiyor ve aynı atadan geliyor, herkes "D." o zaman anasını satayım
(2) Şu yazdıkların tamamen varsayımsal, ben mangada olanı konuşuyorum. Diğer serilerden örnek vererek One Piece'e çıkarım yapmamanı öneririm. Ayrıca Roger'ın istek ve hayalleri Luffy'e benziyor, kişiliği değil. Kişiliğinin benzediği kişiyi görmek istersek buyurun "Ace".
(3) Madem "D."ler bu adamlardan önde, niye eline vermişler krallıklarını zamanında? Herifler köpek gibi gizli gizli yaşıyor şu anda. Resmen ağzına sıçmış kutsallar bunların. Nasıl bir "öndelik"se.
Kendi şarabımı yapıyorum la.Hangi marka içeceksin?
Ryuuma "D." değil, WB "D." değil, birilerinin sülalesini sürüp krallar gibi yaşayanlar "D." değil, Noland "D." değil, Oharalılar "D." değil, Poneglyphleri yazanlar "D." değil, tesadüfe gel.KK olan D.
KK olacak olan D.
Diğer büyük KK potansiyeli olan kişiler D. olan Ace ve Teach
Denizcilerin kahramanı D.
Devrimcilerin lideri, dünyanın en çok aranan adamı D.
Tesadüfe gel.
Adamların kutsallara yenilmesi bir argüman değil. İçlerinden bir grup ihanet etmiş olabilir. Sayı açısından kutsallar katlamış olabilir. Silahları çok feci olabilir. Şeytan meyvesini yapan kutsallar olabilir. Bir sürü şey sayılabilir.
Yüzde olarak bakarsanız bir D'nin en tepeye çıkma ihtimali binde bir ise D. olmayanın milyonda birdir, atıyorum.
İvankov: Benzersiz savaşma becerisi kanında var Dragon!
Bakalım şimdi ateistler ne söylecekKK olan D.
KK olacak olan D.
Diğer büyük KK potansiyeli olan kişiler D. olan Ace ve Teach
Denizcilerin kahramanı D.
Devrimcilerin lideri, dünyanın en çok aranan adamı D.
Tesadüfe gel.
Adamların kutsallara yenilmesi bir argüman değil. İçlerinden bir grup ihanet etmiş olabilir. Sayı açısından kutsallar katlamış olabilir. Silahları çok feci olabilir. Şeytan meyvesini yapan kutsallar olabilir. Bir sürü şey sayılabilir.
Yüzde olarak bakarsanız bir D'nin en tepeye çıkma ihtimali binde bir ise D. olmayanın milyonda birdir, atıyorum.
İvankov: Benzersiz savaşma becerisi kanında var Dragon!
Bak söylemişim zaten, Şiraoşi ile Momonosuke de "D." değil onları eklemeyi unutmuşum.Bakalım şimdi ateistler ne söylecek
Bi' Roger var şu an kadar gördüğümüz kadarıyla. Anca bir "D." ailesi dediğin kısmı WB dolduruyor zaten, gerisi "D." olmayanların bonusu.@Master of Puppets D olmayanların tamamının(Tüm dünya) başardıkları ancak D ailesi ediyor ki tam olarak etmiyorda yaklaşıyor diyelim, bilmem anlatabiliyormuyum.
Bi tarafa tüm dünyayı diğer tarafa D isimlileri koyunca zaten tartışmayı kaybetmiş sayılmıyormusun ? Sonuçta D versus tüm dünyadan isimlerBak söylemişim zaten, Şiraoşi ile Momonosuke de "D." değil onları eklemeyi unutmuşum.
Denizcilerin Kahramanı Garp'da "Roger'ı yakaladım" diye gezsin, yakalamadığı halde :