İşte güç dengeleri ile o kadar çok oynuyor ki nilletin kafası allak bullak oluyor. Sonrada bir sürü tartışma çıkıyor. Keşke yazdığı hikayeler gibi güç seviyelerini de iyi ayarlayabilseŞu şunu yaparken bu bunu yapıyor gibisinden ince ayrıntılara girmeye gerek yok. Mangaka kimi ne kadar dayanıklı isterse o kadar yapıyor ve bitiyor. Haydi dağılın şimdi :\
Dediğim sahne Luffy'nin Usop ile Nami'yi kurtardığı sıra Zoro ve diğerleri yerde baygın yattığı sıra. Ayrıca sana olayın dayanıklıkla alakalı olmadığını da açıklıyorum. Zoro bile vücudumu daha beni dinlemeyecek diyerekten Kuma'ya karşı bir şansı olmadığını açıklayarak çözümü kendi kellesini sunarak Kaptan'ını kurtarmakta buluyor. Luffy'nin acılarından aldığı küçük bir acı bile adama şok yaşatıyor. Sonrasında hepsini aldıktan sonra adam bunun hasarını ta Shabondy ve Mihawk eğitimlerine kadar atlatamıyor. Luffy'nin en zor savaşlarından sonrasında bile hiç bu kadar uzun süreli bir hasarı olduğunu hatırlıyor musun Aydın?Hangi sahneden bahsettiğini çözemedim? Zoro'nun dayanıklılığını zorlayan son sahne amiralin basınç uygulamasıydı. O basınca malum kalan insanlar iki seksen yatarken Zoro kontra çekiyor, Sabo aynı meyveden basınç yeyince "İyi ki ateş meyvesini yedim" diye şükrediyor. "Dayanmak" olarak dayanıklılıksa malum gayet hayvan gibi, kondisyon olarak ise One Piece Chapter 3'den itibaren çizilen Zoro gayet canavar. Luffy'nin bütün yediği saldırıları bir anda yiyip ayakta aslan gibi dikilen Zoro'nun kan revan içindeki halini görüyorsun bir de "yaa peh de bişi değildi, Luffy kendini saldı" diyorsun. Ne diyem biraderim?
Kimse Zoro'yu dayanıksız demedi. Luffy'den altta görüyoruz diye utanalım mı ?Hatırlamayanlar, hatırlamak istemeyenler için şöyle salıyorum hani utanırız belki.
Karakterin genel misyonuna bakacaksın. Kim daha önemli ve daha büyük işler yapıyorsa o daha güçlü deyip çekileceksin bir köşeye. Gözle görülür bir misyon farkı da varsa gerisi önemsiz zaten. Yapıştır gitsin. :/İşte güç dengeleri ile o kadar çok oynuyor ki nilletin kafası allak bullak oluyor. Sonrada bir sürü tartışma çıkıyor. Keşke yazdığı hikayeler gibi güç seviyelerini de iyi ayarlayabilse
Ki o da sadece bi sahne olarak var mangada. Öyle üstünde bile durmamış Oda. Animede bölümleri doldurmak için kullanıldı işte kaplan mevzusu.Farkettiysen bu kaplanı daha çocukken kovalıyolar. Zoro'nun çalışmalarından daha etkilidir bu kovalama vb şeyler.
O zaman misyonlarKarakterin genel misyonuna bakacaksın. Kim daha önemli ve daha büyük işler yapıyorsa o daha güçlü deyip çekileceksin bir köşeye. Gözle görülür bir misyon farkı da varsa gerisi önemsiz zaten. Yapıştır gitsin. :/