90Aynen iyi yakalamışsın. Brook kaçtı?
90Aynen iyi yakalamışsın. Brook kaçtı?
Ben internet adresi de attım. Daha afilli bi kere. :SGeç kaldın
Güzelliğe dikkat çekmedim zaten nasıl bu kadar genç kalabilmiş ondan bahsediyorum Tsuru örneği varken.O konuda Kureha gibi birşeyler karıştırmış olabilir maskesi düşüp gerçek yüzü görünebilir yani.Doğallıktan kastım, taktik falan yok kadında. Bahsettiğin konu için de Shakky şimdi neyse gençliğinde de öyle. Aslında çokta müthiş güzelliği falan yok kadının. Olay güzellikle alakalı değil pek yani
Ray'e yamuk yapmaz ya. En fazla aldatır nolcak, Ray'de yapıyomuş belli ki dert eden tipler değil. Aralarındaki ilişki başka boyutta Ama dediğin gibi yamukta çıkabilir, hoş bu saatten sonra zorlama olur ama. Belki gençliğinde yapmıştır, gençlikten kasıt bundan 15-20 sene evvel. Ray affetmiştir falan.
Ya da kendine iyi bakmıştır. Pek stres yapmamıştır. Oldukça havalı bi karakter yahu. Anaç da. Keşke WB falan olsaydı yavuklusu. Daha usturuplu olurdu.Güzelliğe dikkat çekmedim zaten nasıl bu kadar genç kalabilmiş ondan bahsediyorum Tsuru örneği varken.O konuda Kureha gibi birşeyler karıştırmış olabilir maskesi düşüp gerçek yüzü görünebilir yani.
Shakky Wb'ye boyut olarak baya küçük geliyor. Çocuğu gibi kalır yanındaYa da kendine iyi bakmıştır. Pek stres yapmamıştır. Oldukça havalı bi karakter yahu. Anaç da. Keşke WB falan olsaydı yavuklusu. Daha usturuplu olurdu.
Big Mom'da 85 olsun o zaman.
Wbye göre küçük kalmayan kim var?Shakky Wb'ye boyut olarak baya küçük geliyor. Çocuğu gibi kalır yanında
Yazık kendine göre eş yok. Belki Dev- İnsan karışımı melez bir kadın varsa bi ihtimal.Wbye göre küçük kalmayan kim var?
Shakky Wb'ye boyut olarak baya küçük geliyor. Çocuğu gibi kalır yanında
Ahaha. İlla sınırına kadar götürürüm diyorsun yani. Seni mi kıracağım, olsun.Big Mom'da 85 olsun o zaman.