Aman fesatlaşma.Nami Sanji'ye yanık. O yüzden Namı olur ama Brookun evlenmesi zor ve anlamsız. Beden de yok şimdi evlenip ne yapacak, yalnız ölür gider. Gerçi o zaten ölü. Yohohohoho.
Not: Farklı bi şey diyecektim ama fesatlaşmayayım dedim. :S
Oyaji ve Raye yakın çıkar zaten. Ben de öyle tahmin ediyorum.16. oğlu 40 yaşında olduğuna göre ve ondan büyük kızları da olabileceğine göre en az 70 yaşındadır Mom. 70 küsur çıkacaktır, eminim. :/
Herif milyonların sevdiği bir star oldu. En renkli tayfalardan birine girdi. Ruh meyvesi ile bi çok şeyler gördü ki esasen benim sevmediğim bir huyu ama Brook için büyük bir olay, daha ne? O ona fazlasıyla yetmiştir.Aman fesatlaşma.
Yazık değil mı Brook'a hiç değilse bi kere isteğini yerine getiriseler. Op'deki en şanssız karakter garibim. Hem tayfası ölsun kendi yaşasın. Gölgesi çalınsın. Hiçbir kız yüz vermesin. Hele son bölümde kitabeleri çaldı. Daha ne yapsın Brook. Kızlar Brook'un değerini bilmiyor.
Oda'yı arayıp Brook için bir kadın karakter yaratmasını mı istesek ki.
Gerçi yonkou ile yattı Brook daha ne olsunHerif milyonların sevdiği bir star oldu. En renkli tayfalardan birine girdi. Ruh meyvesi ile bi çok şeyler gördü ki esasen benim sevmediğim bir huyu ama Brook için büyük bir olay, daha ne? O ona fazlasıyla yetmiştir.
Doğallıktan kastım, taktik falan yok kadında. Bahsettiğin konu için de Shakky şimdi neyse gençliğinde de öyle. Aslında çokta müthiş güzelliği falan yok kadının. Olay güzellikle alakalı değil pek yaniİşte o doğallık falan değil Kureha gibi bence.Tamamen aldatmaca.Kadını Garp kovalıyormuş yahu şimdi nasıl oluyor da Uma Thurman gençliğinde dolaşıyor. Belli ki Tsuru ile aynı dönemden birde Tsuru'ya bak.
Karadul olayı da olabilir ileride arkadan da vurabilir Rayleigh'i.
Ezilmediğine dua etsin işte.Gerçi yonkou ile yattı Brook daha ne olsun
Brook genç hanım falan diyordu. Brooktan gençtir.Ben Big Mom'ın 100 felan çıkacağını düşünüyorum.
Aynen iyi yakalamışsın. Brook kaçtı?Ezilmediğine dua etsin işte.
Brook genç hanım falan diyordu. Brooktan gençtir.
Tam 90 olması lazım.Aynen iyi yakalamışsın. Brook kaçtı?