Yalnız Pekoms direk tek yer enelden :/Arka sayfalarda Enel konuşulmuş. Orjinal bir karakter olmasina rağmen meyvesi bitince ne olduğunu gösterdi Oda bize direk çöp. Pekoms bile alır Eneli. Mantra falan bilmesine karşın Luffyden nasıl dayak yediği belli. Kendini uzaklardaki bir adada tanri sanan bir eleman ne beklersin ki.
Enelin sadece meyve olmadığı seride baya baya gösterildi ama işte ne yaparsın.Adam saf gücü ile Zoro paketliyor.Yalnız Pekoms direk tek yer enelden :/
Enel sağlam karakterdi. Bu zamana kadar tek fiske yememiş adam. Lastiğin varlığını bile bilmiyor. Yeni dünyada 1 yıl takılsın direkt amiral derim ben. Zaten o zaman ki seviyesiyle bile 500m berilik gücü var. Direkt süpernova younko komutanı tekliyebilecek bi seviyedeydi bana kalırsa.Enelin sadece meyve olmadığı seride baya baya gösterildi ama işte ne yaparsın.Adam saf gücü ile Zoro paketliyor.
Croco ve Akainu'nun neden Enelin antisi olacağını düşünüyorsunSeriide Enel'in Luffy gibi antisi olacağını düşündüğüm iki karakter daha var; Crocodile ve Akainu. Az evvel gördüm bir arkadaş yazmış, Enel KK olarak geri dönmeli diye.Bana göre pek mümkün değil
Biri kum, diğeri Law..Croco ve Akainu'nun neden Enelin anfisi olacağını düşünüyorsun
1 yıla değil de 3 5 seneye alt denizlerin tanrısı olurdu.Adam hiç darbe almadığı için canı tatlı sadece.Enel sağlam karakterdi. Bu zamana kadar tek fiske yememiş adam. Lastiğin varlığını bile bilmiyor. Yeni dünyada 1 yıl takılsın direkt amiral derim ben. Zaten o zaman ki seviyesiyle bile 500m berilik gücü var. Direkt süpernova younko komutanı tekliyebilecek bi seviyedeydi bana kalırsa.
Seride Enel'in en büyük antisi Jozu. Elmas yapısı gereği(hiç bi şekilde boşluk olmadığından) elektriği iletmez. Fiziksel olarak da vurdu mu inleten bir adam olduğundan Jozu'ya karşı etkisiz eleman Enel.Seriide Enel'in Luffy gibi antisi