Mafya ne alaka yavbi mafyaya falan üyeliğiniz var mıdır kan seven Alucard bey(!)
Mafya ne alaka yavbi mafyaya falan üyeliğiniz var mıdır kan seven Alucard bey(!)
Şimdi ne düşündüğünü bilemem de sen seri sonu demişsin. Boş bulundun herhalde o andaSenin ilgilendiğin tarafını söyleyeyim. Zorodan üstündür Hancock. Hoşuna gitmese de bu böyle.
O zaman da öyle olacak.Şimdi ne düşündüğünü bilemem de sen seri sonu demişsin. Boş bulundun herhalde o anda
O zaman bi shishi sonson'a bakar bıremın.O zaman da öyle olacak.
Güzelliğinden etkilenmeyen taş olmuyor.Hancock küçümseniyor kesinlikle. Güzelliğinden etkilenmeseler bile dokunduğu şeyi taşa çeviriyor. Buna karşı savunma yapmak nasıl mümkün olabilir? B.haki meyve özelliğini kapatmıyor. Yani B.haki ile de savunulacak bir şey değil. Ayrıca yine değdiğini taşa çeviren oklardan yaylım ateşi açıyordu. Ben mangakanın böyle buglı meyve artı H.haki sahibi ve de hakinin anavatanının kraliçesi olan Hancocok'u ciddi bir dövüşe sokacağını sanmıyorum. İşlemeyecek tam gücünü diye düşünüyorum.
Mangasını okumadım ama PX ler ve senin sopanda taşa dönüşmüştü diye hatırlıyorumGüzelliğinden etkilenmeyen taş olmuyor.
Law hariç de kötü olur yoksa.Zoro,Hancock ve Law ile dalga geçer seri sonu.En kötü jenerasyondan Kid ve Teach hariç alayına yürür.
Law Op un en balon karakteri yav.Ph de şov yaptı eziklere.Sıra büyüklere gelince 2.dakikada paket oldu.İntikamını bir başkasının eline bırakması ise net D lere hakarettir.Law hariç de kötü olur yoksa.