Olay aslında karakterden ziyade Oda'dan. Oda böyle bir konuma sokmaz yani bu adamları, risk biraz bence. Bu yüzden dediğin gibi tam işlenmeyebilir Hancock.Nerden biliyorsun? Sırf adamlar karizmatik diye böyle dediğine adım gibi eminim. Luffy diğerlerinden farklı çünki %100 saf kalpli adam bu yüzden hissetmiyor halfet duygusu. Diğer karakterlerin böyle olabileceği fikri bana mantıksız geliyor. Hiç bi zaman tam işlenmeyeek bence Hancock bu yüzden.
Kasıntı karakter sevdası mı? Luffy mi kasıntı?:SEn kıl olduğum bakış açısı ya. Kasıntı karakter sevdanızdan vazgeçin artık.
Beckman'ın neyini gördün de iş var diyorsun mesela? Herifin kişiliğine dair neredeyse hiç ipucu yok. Sırf biraz karizmatik durup sağa sola tüfek sallıyor diye, Shanks'ın tayfasında diye bir şeyler bekliyorsun o kadar. Benim elime bile versen Cracker'dan müthiş ark bossu yaparım, Oda'nın yapabileceklerini düşün. Gerekçelerin çok sıradan. Aforizmaymış.
Troll müsün diye sormayacağım.Hancock seri bittiğinde bile Lawdan, novalardan, Zoro-Sanji ikilisinden falan çok daha güçlü olur.
Kuzan'a yetişseydi muhtemelen tekmeyi vuracaktı Marco gibi.( Aynı etkiyi yapamazdı gerçi)Önceden bu Hancock ya MF'de Kuzan'a yürüyor falan derdim ama, şimdi inandırıcı gelmiyor. Yanındaki kardeşleri de iyi kötü çapını belli ediyor. Şimdi ki Law onu harcar.