Cp0Lucci
Abartmıyorum. Bu forumda Doflamingo ve tayfası çok ezikleniyor.Abartma hacı sen de
Dof'u ezikleyeceğimi mi düşündün yoksa. Gyj'nin deyimiyle o bilmem kaç yüz milyon sayfalık analizi boşa okumuşsun.
Dof'a Marco'yu aldıran tipler farklı kişiler ve hala aldırıyorlar.
Dofu Ace'e aldıran tipler de farklı kişiler. Herkesi aynı kefeye koyamamaya çalış.
Ben Dof'a yenildikten sonra farklı muamele yapana pek denk gelmedim de yenildikten sonra farklı muamele yapmak normaldir. Adam gücünü tamamen göstermiştir dövüşte ve beklenti karşılanmayınca da hayal kırıklığına uğranmıştır. Ne beklediğine göre değişir bu.
Zoro herkesle denktir bazı arkadaşlara göre, çok kurcalama onu.
Baby5 ve Buffalo ikilisi bile bir çok koramirali paket edecek seviyedeler. Hele Pica bir sürü adama karşı savaşmıştır ( Chinjao gibi adamlarda vardı içlerinde ) dressrosa grubuna karşı tek başına savaşmak büyük iş, Ace'in oradaki bir sürü ünlü korsana karşı tek başına savaşacağına ihtimal vermem ben, Ace muhtemelen sadece Chinjao ile teke tek dövüşebilirdi fazlası değil.
Diamante, Trebol gibi adamlar şu arc gördüğümüz Tamago, Pedro, Pekoms gibi adamlardan daha güçlü. Law'a ve Kyros'a yenilmeleri güçsüz olduklarını göstermiyor. Bu tayfa yeni dünyadaki en güçlü korsan tayfalarından biri yani ve Doflamingo'da bunların lideri. 2 yıl önceki Ace ile karşılaştırılamaz şekilde güç farkı var aralarında.