Doffy çöp olamaz olmamalı Adam döne döne luffy law ikilisi ile savaştı eğer pili bittiğinde kollamasalar 10dk boyunca 100 farklı şekilde öldürecekti luffy'i adam güçlüydü be acayip kullanıyordu o meyveyi düşmanın kalitelisini severim
Doffy rahatlıkla yonkou tümeni olur da onu o seviyenin altında görmek de çöplük değil.En azından yonkou komutanları seviyesinde görmemek, benim için çöp ilan edilmiş anlamına geliyor Çerlo. Amirallerle olan münasebeti de ortada. Adam ben güçlüyüm diye bas bas bağırıyor. Başka bir mesele daha var da o konudan sıkıldığım için yazmak istemiyorum. :/
E o zaman çöp olmayan Ace Dof'u yener denince Dof da çöp olmuyordur. Hadi Ace gerçekten işe yaramaz herifin teki olsa ve Dof'u yener dense neyse. :/ACE çöp değil ama bir Dofta değil
Abartma hacı sen deDoflamingo'yu ezmek nedir? Adam yeni dünyanın en güçlü korsanlarından birisi. Doflamingo'nun en ezik adamları bile koramiral seviyesinden aşağı değildir ( Baby5, Buffalo )
Ace'i de o kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. Son gördüğümüz haliyle Pica'yı dahi alamaz ne Doflamingo su ?
Dof'u ezikleyeceğimi mi düşündün yoksa. Gyj'nin deyimiyle o bilmem kaç yüz milyon sayfalık analizi boşa okumuşsun.
Dof'a Marco'yu aldıran tipler farklı kişiler ve hala aldırıyorlar.@ch3rl0b11n Dof düşene kadar millet Dofa Marcoyu aldırır iken ( bak Ace'in üstünde biri ) Şimdi Ace'e Dof'u alır deniliyor. Üstüne geçenlerde biri Zoro ile Dofu hemen hemen denk görmüştü (bulabilirsem atarım SS). Durum aslında Dof'un çok küçük görülmesi değil. Yenilmeden önce Dof'a verilen tepkiler ve yenildikten sonra verilen tepkiler.