Ne oldu lan ?
Buggy en güçlü tayfa değil en güçlü korsan diyormuş WB'ye. GG
Ne oldu lan ?
Buggy en güçlü tayfa değil en güçlü korsan diyormuş WB'ye. GG
Vardık. Orada Sekai Saikyo no Kaizoku (世界最強の海賊) yazıyor. Türkçesi Dünyanın En Güçlü Korsanı. Yani adam her türlü güçlü oluyor.Ne oldu şimdi bir sonuca vardınız mı?
Ben en güçlü adam ve korsan tayfası diyor sanıyordum. En güçlü korsan diyormuş BuggyNe oldu lan ?
Olsun sıkıntı yok be Aydın. Sonuçta WB bu.Ben en güçlü adam ve korsan tayfası diyor sanıyordum. En güçlü korsan diyormuş Buggy
Yani o da var. Görününce belki açıklanır.Olsun sıkıntı yok be Aydın. Sonuçta WB bu.
@kuroashi.no.sanji1993
Eyvallah sağolasın.
Yine de Kaido'nun ünvanı ne zaman verilmiş önemli.
Şimdi Buggy bilir kişi mi deyip tartışmayı sakız gibi uzatırım ama bu sıçıştan sonra biraz hava alayım en iyisi.Olsun sıkıntı yok be Aydın. Sonuçta WB bu.
@kuroashi.no.sanji1993
Eyvallah sağolasın.
Yine de Kaido'nun ünvanı ne zaman verilmiş önemli.
Bence Kaido'nun gücünü görelim kıyaslarız WB ile. Ben WB'nin öncesinde en güçlü olduğunu düşünüyordum. Ama iki sene öncesinde bence değildi o hasta ve yaşlı haliyle. Tabi tam olarak Kaido'nun gücünü görünce en iyi şekilde kıyaslanabilir.Şimdi Buggy bilir kişi mi deyip tartışmayı sakız gibi uzatırım ama bu sıçıştan sonra biraz hava alayım en iyisi.
Zaten Buggy en son ne zaman görmüştür onu. Büyük ihtimalle hasta olmadan önceki hali en güçlüdür. Kaido da dayak yiye yiye güçlenmiştir Malum kaç kere yenilmiş, yakalanmış.Bence Kaido'nun gücünü görelim kıyaslarız WB ile. Ben WB'nin öncesinde en güçlü olduğunu düşünüyordum. Ama iki sene öncesinde bence değildi o hasta ve yaşlı haliyle. Tabi tam olarak Kaido'nun gücünü görünce en iyi şekilde kıyaslanabilir.