Neden kalmıyor anlamadım.İlla beni uğraştıracaksın
Şöyle örnek vereyim, yerdeki adam Kidlerin 4 numarası olsun. Bizim 4 numaramızı Franky farz edelim. İsmini biliyoruz değil mi? İşte yerdeki 4 numaranın pek bir önemi kalmıyor bu durumda :S
Neden kalmıyor anlamadım.İlla beni uğraştıracaksın
Şöyle örnek vereyim, yerdeki adam Kidlerin 4 numarası olsun. Bizim 4 numaramızı Franky farz edelim. İsmini biliyoruz değil mi? İşte yerdeki 4 numaranın pek bir önemi kalmıyor bu durumda :S
Bende adam logia diyorum işte, bir kaç istisnaya göre yorumlama olayı.Shanks'la dalga geçen bir dağ haydutu vardı, hatırlarsın. Ödülü 8 milyondu İşte East Blue'nun ödülleri olan 8,16, 20 milyonlar Grand Line ve serinin ilk yarısı için ne kadar komik rakamlarsa 200 altı ödüller de yeni dünya için o kadar komik. Dolayısıyla Caribou dediğin adam çöp. Serinin ana güç unsurlarının başında gelen bir etmenden haberi yok Caribou'nun, ne gücü ? Sanji'nin belki iki atmaya üşeneceği bir adam kendisinden yüksek ödüllü ve sen bu adama güçlü diyorsun. İlginç. Ödül konusunda seni yanıltabilecek bir sürü örnek verilebilir. O yüzden bu konunun üzerinde bu kadar durma bence. Naçizane tavsiyem. Sonradan yanıldığını göreceksin çünkü. (garanti veriyorum)
Bilmiyoruz yahu bir killer yahut yüzü çizili adam değil. Ne gibi bir önemi var bilmiyoruz. Oda harcadıysa hele, harcanabilir adam klasmanında Caribou bile etmeyebilir belkide.Neden kalmıyor anlamadım.
Benim demek istediğimle çelişmiyor zaten. Kidin önünde bir adamı harcanmış hemde çok kısa sürede Kid koruyamamış zayıf kalmış işte.Bilmiyoruz yahu bir killer yahut yüzü çizili adam değil. Ne gibi bir önemi var bilmiyoruz. Oda harcadıysa hele, harcanabilir adam klasmanında Caribou bile etmeyebilir belkide.
Kid o adamları o kadar umursuyor mu acaba ki luffy gibi korusun.Yanlış yerden vurmaya kalkmışsın. :/Benim demek istediğimle çelişmiyor zaten. Kidin önünde bir adamı harcanmış hemde çok kısa sürede Kid koruyamamış zayıf kalmış işte.
Ne halin varsa gör dicek hali yok :/Kid o adamları o kadar umursuyor mu acaba ki luffy gibi korusun.Yanlış yerden vurmaya kalkmışsın. :/
Al hepsini evde besle la. Çok seviyom bu japon ırkını.
Paylaşıldı: http://www.korsanfan.com/konu/one-piece-20-yıldönümü-2017.5487/page-4#post-662957Shonen Jump Ace odaklı bir spinoff yapacakmış galiba. 2017 Ace'in yılı mı olacak şimdi? Ace'e haki çizerler mi acaba?
Shonen Jump has confirmed that in saying goodbye to the year of Sanji, the Japanese magazine may be saying hello to Ace’s year instead.
Buda linki http://epicstream.com/news/One-Piece-Will-Have-a-Spin-off-for-Ace