Tesoro 500 milyon muydu ?Tesoro ne abartılmıştı film öncesi.
Adam G4, ile 2 vuruşta mortu çekti.
Doflamingo büyük adam vesselam.
Ödülünü bilmiyorum da Doflamingo kaç defa kullanmak istemiş Tesoro'u , hatta adam yollamış Tesoro paketlemisti adamlarını felan.Tesoro 500 milyon muydu ?
Dofu indirebilmek için arc çizilip 500 + 500 iki adam gerekti. Ki Luffynin normalde çok daha fazlası edeceğini biliyoruz.
Kesin büyük birşeydir adam zeka küpü.Piyasaya altın sürüp çökertir falan herşey olabilir beklenir ondan.Aslında skypiedaki altınlarla bu adamın meyve bağlansa güzel olurdu.Ödülünü bilmiyorum da Doflamingo kaç defa kullanmak istemiş Tesoro'u , hatta adam yollamış Tesoro paketlemisti adamlarını felan.
E.oda Doflamingo Tesoro'a ne yapacaktı bir gizem olarak kalacak felan da demişti.
Tesoro da Doflamingo'dan nefret ediyor ama, hatta Doflamingo'u öldüreceğini söylemişti diye biliyorum.Kesin büyük birşeydir adam zeka küpü.Piyasaya altın sürüp çökertir falan herşey olabilir beklenir ondan.Aslında skypiedaki altınlarla bu adamın meyve bağlansa güzel olurdu.
Öyle ama meyvesini göz önüne alırsan koka falan biraz ne bileyim hava da kalıyor. Kral hakiyi zaten bilemem de bakalım hakisilerini falan çizecek mi?3 tür de vardır BM'de. B.haki yoksa zaten çöptür ciddi anlamda. B.hakin yoksa logia karşısında bir hiç olursun. Bu kadın da 4 tane canavardan biri.
Kral Haki de bende emin değilim de işte gözlemin kesin olduğunu düşünüyorum ama koka yı da o meyve ile nasıl kullanırsın bilemedim. Tabi Odanın hayal dünyası ayrı uçukta gene de bağdaştıramadım . :/Ben her yonkounun kral hakiye sahip olduğunu düşünüyordum ancak Mama'nın bulut zımbırtılarını gördükten sonra bu konudaki fikrim biraz değişti. Çünkü kadının öyle bir yeteneği var ki zaten bulutlara ruh vermesi sayesinde her şekilde havayı kontrol edebiliyor. Yani kral hakinin hava olayları üzerindeki hakimiyetine dayanarak böyle söylüyorum. Bunun dışında ezikleri bayıltması kalıyor. Onu da bayıltsa ne olur bayıltmasa ne olur ? Kral haki çıkmayabilir Mama'da bence. Diğer türler Allah'ın emri, her türlü vardır.
E o zaman pika pika için de gerek kalmaz ama haki biliyor Kizaru. O kadının meyvesi çok güçlü olsa da sadece yeteneğiyle engelleyemeyeceği kişiler olacaktır. O yüzden b.haki lazımÖyle ama meyvesini göz önüne alırsan koka falan biraz ne bileyim hava da kalıyor. Kral hakiyi zaten bilemem de bakalım hakisilerini falan çizecek mi?
Kral Haki de bende emin değilim de işte gözlemin kesin olduğunu düşünüyorum ama koka yı da o meyve ile nasıl kullanırsın bilemedim. Tabi Odanın hayal dünyası ayrı uçukta gene de bağdaştıramadım . :/
Ama bak Kizaru Logia genel olarak Logia da bağdaştırırım ama ruh meyvesi çok garip sonuçta eline ya da koluna bir şey yapamaz kadın ruhları başka şeylerin içine koyuyor. Zaten söylemek istediğim kullansa bile nasıl kullanacağı koyduğu şeyler başka şeyler ruhları çağırıyor ya da hakili ruh mu yapacak ne bileyim ya öyle bir meyve ki ? Paramesia sanırsam ama tam olarak işlevi ney ?E o zaman pika pika için de gerek kalmaz ama haki biliyor Kizaru. O kadının meyvesi çok güçlü olsa da sadece yeteneğiyle engelleyemeyeceği kişiler olacaktır. O yüzden b.haki lazım
İyi de zaten uzaktan zeus ve prometheusla savaşıyor. Yakına geldiğinde de elini koka ile kaplasa efsane olur. Bence hantal olduğundan k.hakisi daha iyidir.Ama bak Kizaru Logia genel olarak Logia da bağdaştırırım ama ruh meyvesi çok garip sonuçta eline ya da koluna bir şey yapamaz kadın ruhları başka şeylerin içine koyuyor. Zaten söylemek istediğim kullansa bile nasıl kullanacağı koyduğu şeyler başka şeyler ruhları çağırıyor ya da hakili ruh mu yapacak ne bileyim ya öyle bir meyve ki ? Paramesia sanırsam ama tam olarak işlevi ney ?