Bende diyorum ki kaptan daha güçlü olmazsa zaten öyle bir tayfaya sahip olamaz, yine güç ile alakalı bir olay anlayacağın. Güçlü isen güçlü bir tayfaya sahip olursun. Bu adamlar politika ile güçlü tayfa sahibi olmuyor, güç ile oluyor.
Emin ol Dünya Hükümetinin Amiralleri olmasa kimse Shichibukai olmaz, niye olsun... Doffy adasını Kaido ile işbirliği yaparken güle oynaya korurdu, adam Shichibukai çünkü Amirallere yenilmekten korkuyordu, Amiral gibi bir tehdit olmasa gidip Shichibukai olmazdı anlayacağın.
Vista ile berabere kalmasa, Crocodile tarafından durdurulmasa belki derdim. Hadi yalnız takılsın, Shichibukai niye oluyor ? Hükümetin gücünü kabullenmiş adam, diyor ki Hükümetin Amirali benden daha güçlü, Shichibukai oluyorum demiş.
Bu adamın üst seviye tayfaya sahip olması için muhattabının WB olması lazım, Vista değil. Mihawk'a kim katılır ? Marco mu ? Marco ondan güçlü. Vista mı ? Vista zaten berabere kalıyor. Jozu mu ? Jozu belki de ondan güçlü. Mihawk anca Daz Bones gibi adamları tayfasına alır onlarla da bir şey yapamaz zaten.