Chinjao'nun sözüne bakmayada gerek yok. Sen Luffy'nin ağzından çıkan her şeyi kabul edeceksen Luffy'nin ağzından ben en güçlü olacağım çünkü arkadaşlarımı anca o zaman koruyabilirimi de sana gösteririm. Ama sen bunu kabul etmezsin. Yine aynı şekilde Amiral Fuji karşısındaki sözleri de durumu ortaya koyuyor.@Alpamis Luffy ben sensiz KK OLAMAM dedi mi demedi mi ?
KK tayfasız olabilir mi olamaz mi ?
Chinjao'nun ağzından Ace'nin herkesten daha potansiyelli olduğuda çıkıyordu o konuda ne diyorsun ?
KK tayfasız olmaz, tayfasının gücü ile kk olur ve eski kknin tayfasının tüm op içinde en güçlü tayfa olduğuda ortada.
Chinjao Luffy'i bildiğin orda kızdırmaya çalışıyordu Ace ve Teach konularıyla. Şimdi sorsan Chinjao Luffy için aynısını der. Ki Luffy'nin potansiyelini Ace ile eş dövüşmüş Jinbei gibi bir adam da söylüyor. Ne Yonkou ne de bir başkası bu çağa hükmedecek kişi Luffy'dir diye.
Bir defa korsan olayının doğasında tayfa var. Kardeş kusura bakma da tayfa KK yapıyormuş kaptanı gibi saçma bir şeyi bir tek sen söylersin. Bu tayfayı direk böyle güçlü bulmadı Roger birlikte güçlendiler ve bu yolda her biri tayfa olarak başka tayfalarla savaştılar. Bizim hikayden örnek Zoro direk Mr.1 ile Luffy ise direk Crocodile ile eşleşti. O arc içinde yol alabilmeleri en son kaptanın rakibini aşıp aşamayacağını bağlıydı. Hatta içinde Zoro'nun da olduğu kafilenin söylediği şey sen olmasan Crocodile'ı kim yenecekti?
Aynı şekilde bunun örneği Skypea'da da gördük. Durum böyle. Tayfa ile savaşıyorlar ama hepsi bireysel olarak rakiplerini aşması gerekiyor.
Senin mantığı da biliyorum. WB'yi Roger ile eşit hatta öne koyabilmek için Roger'ın tayfası vardı WB'de de olsa KK olurdu demeye getiriyon. Kusura bakma ama bu yolda birlikte güçleniyorlar. Kaptan ne kadar güçlüyse tayfası da o kadar aşıyor.