Daha önce belki yazan olmuş olabilir ama gene de yazıyorum.Kendi fikirlerimdir.
Şimdi Tatlı Komutanları'nda bir erkek bir kız var ve Katakuri var.Katakuri niye okama olmasın?Direk diyince esassız geliyor tabi
Nedense uzun aradan sonra Oda'nın bir okama çıkarması gerekiyordu.Şimdi sebeplere tek tek bakalım.
1.Erkek,kız,okama:Eğer Oda her 3 üyeli bir ekibe/gruba erkek,kız,okama gibi bir denge yapsa olmazdı ama Tatlı Komutanlarında bu mantığı yapmak istemiş olabilir.Şuanlık fikrimin olasılığı %2
2.Bleach:Bleach'de Charlotte diye bir herif vardı hatırlarsınız ve evet Okama idi.Giyiniş ve davranış açısından kadın gibi davranan bir erkek.Oda şuana kadar Bleach'den esinlendi mi bilmiyorum ama fazla esinlenceğini sanmıyorum ama büyük bir ümit doğuruyor içimizde belli olmaz. Şuan da olasalık eğer oda şuan'a kadar Bleach'den esinlendiyse/alıntı yaptıysa %75 yapmadıysa %56
Birde Katakuri patates tarzı bir anlama geliyor.Nimetler bile işe karıştı
töbe töbe.Bisküvi tam erkeklere uygun bir yiyecek sadece değil tabi ki.Smoothie zaten kızlara ağır basan bir içecek.Patetes ise iki cinsde ortak olarak kullanıyor gibi.Patates Haşlaması sanırsam tam anlamı.Bu hiç yükseltmedi oranı ama çağrışım yapıyor azcık.