Hangi sayıya tekabül ediyor ki hocam o?Bir arkadaşım ekolü. O dediğin bölüm çıkalı16 sene olmuş. O kadar sürede kimse mi fark etmemiş böyle bir çeviri hatasını?
Hangi sayıya tekabül ediyor ki hocam o?Bir arkadaşım ekolü. O dediğin bölüm çıkalı16 sene olmuş. O kadar sürede kimse mi fark etmemiş böyle bir çeviri hatasını?
Sen de tanırsın @Smoker.Bir arkadaşım ekolü. O dediğin bölüm çıkalı16 sene olmuş. O kadar sürede kimse mi fark etmemiş böyle bir çeviri hatasını?
Amiral üstü banko olurdu. Teach işte Ace'nin koltuğunda oturuyor. Roger gibi eze eze kral olurdu.Fanlığı ve haterliği bi tarafa koyarsak acaba Ace Marineford savaşında ölmeseydi,oradan kaçsaydı şuan ki mevcut gücü ne olurdu?
Adam diye yazılır Ace diye okunur, acımız büyükAmiral üstü banko olurdu. Teach işte Ace'nin koltuğunda oturuyor. Roger gibi eze eze kral olurdu.
Resmi yayını görmem lazım.
233 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.Hangi sayıya tekabül ediyor ki hocam o?
Güçlü derken 1 vs1 de alır demek istemedim.Duruş olarak ,yetenek olarak,fayda olarak Usap Sanji'den önde benim nazarımda.NW'e girdik gireli Sanji paso atarlarda ama hala bir olayını görmedik.Saftirik gibi dolanıo ortalarda.Usop sanji den güçlü ? Anlıyorum.
233 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Duruş dersin adaya yaklaşırlar yok benim adaya çıkmama hastalığım tuttu der.Tek yaptığı yama yapmaktı merry ye oda patladı zaten.Yetenek 3.kötü karakteri alan sanji.Fayda zaten karnın toksa sırtın pektir.Gereksiz usop la sanji yi hayatta kıyaslamam.Adam git gel lerde karşısında yonkou var ne yapacak.Olayını görücez zaten 1-2 büyük ismi pataklamadan sanji o adadan ayrılmaz.Zaten alacağı power-up bu olacak.Güçlü derken 1 vs1 de alır demek istemedim.Duruş olarak ,yetenek olarak,fayda olarak Usap Sanji'den önde benim nazarımda.NW'e girdik gireli Sanji paso atarlarda ama hala bir olayını görmedik.Saftirik gibi dolanıo ortalarda.