Saçmaladığın doğru ama benim örneğimle alakası yok. Luffy tutsak düştü diye eleştirip Zoro da aynı şeyi yaşadı denilince ama o tam şey olmadı, istisna, sayılmaz falan dersen komik durumlara düşersin böyle.
Eleştiri yapmadan önce savunduğun adamların eksiklerini bilirsen bu durumlara düşmezsin.
Ben Zoro hiç tutsak düşmedi demiyorum. Balıkadam adasında düşmüştü mesela. Ama hemen her defasında tutsak düşmeyi başaran bir karakterle kıyaslamak olmaz diyorum. Luffy söyle diyince Zoro da böyle demen asıl komik olan
Çaresiz gözüküyorsun.
Verdiğim örneğin de aslında çok alakası var ama bağlantıyı kurabilecek kadar seriyi ve karakterleri tanımak lazım. Sanji açlık çektiği için yemek yapmaya başladı demek var, Sanji o yaşta haftalarca aç kalmasına rağmen şaşırtacak derecede dayanıklıydı demek de var. Her olay tek bir şey anlatmaz. Aynı şekilde Zoro'nun olayı icin;
1- Iyi kalpliliğini Luffy'nin görmesi için gerekli bir sahneydi
2- Dayanıklıydı
3- Luffy'nın böyle bir adamı tayfaya alabilmesinin başka bir yolu olmadığı için ölüm kalım durumunun yaratılması için gerekli bir sahneydi
gibi şeyler söylenebilir ancak "Zoro tutsaktı kyaaa" şeklinde tamamen üstünkörü atılmış bir yorum akıllara gelen en son şeydir. Ama Luffy gibi her tarafından saçmalık akan bir karakteri savunmak için de aynı şekilde saçma ve hiç olmayacak yerlerden, bitten yağ çıkaran yorum atma şekli yapabileceğin tek şey olduğu için sana da hak vermiyorum değilim tabi ki
Birisine komik demeden evvel önce bir kendine bakarsan komik durumlara düşmezsin böyle
Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok. Herkes göreceğini gördü zaten 850 bölümde. Ne kadar çırpınsan ne kadar zorlasan da Luffy Luffy'dır. Yapacak bir şey yoktur