Bazı fanlar ne kadar meraklı fanı oldukları karakteri uçurmaya değil mi? Sen anladınMantikli olan gitmek zaten.Kalsaydi salakti.Ustelik Bb nin simdi bile Akainuyu alacagi supheli.Daha goremedik kendisini
Bazı fanlar ne kadar meraklı fanı oldukları karakteri uçurmaya değil mi? Sen anladınMantikli olan gitmek zaten.Kalsaydi salakti.Ustelik Bb nin simdi bile Akainuyu alacagi supheli.Daha goremedik kendisini
Hancock o kadar derin düşünen biri mi sence? Denizcilerle savaşacağını mı sanıyordun? Birde yerleşik bir shichi kaçamazda.He yani hiç haberleri olmıcak Hancockun savaşa gelmediğinden. Hacı bırak Allah aşkına. Bariz sallamıyor. Zaten kujayı korumak amaçlı Shici olmamış mıydı ? Elinden alınsada umrunda olmaz.
Artık orasını bilemem ama yok ileride amiral gelir hemen savaşa gitmeliyim kafasıyla düşünmüyor. Bu zaten örnek olarak yeterde artar :/Hancock o kadar derin düşünen biri mi sence? Denizcilerle savaşacağını mı sanıyordun? Birde yerleşik bir shichi kaçamazda.
Bazıları da mangayı anlamadığızı diretecek kadar ileriye gidiyor.Mangada a olayini b imis gibi anlatip buna bizi inandirmaya calisiyor.Bazı fanlar ne kadar meraklı fanı oldukları karakteri uçurmaya değil mi? Sen anladın
Yoo, bence dördünden ikisini alır ama hangi ikisi olur orasına karışmamBence şuan kimse Akainu Yonkou alır iddasında bulunmuyor Akainu herhangi bir Yonkou ile vs atacak düzeydedir eşit şartlarda yenemez evet.
Bunu yapan da genelde aynı kişi hemen hemen. Yok Mihawk gücünü göstermemiş MF'de, yok Zoro Wano'da amiral. Bıktırdılar bizi. Hani fan olmak var fan olmak var. Mesela ben Sanji fanı olarak Sanji'nin şimdilik bir amiral alabileceğini düşünmüyorum. Daha çok yolu var. Bir amiral kolay yetişmiyor.Bazıları da mangayı anlamadığızı diretecek kadar ileriye gidiyor.Mangada a olayini b imis gibi anlatip buna bizi inandirmaya calisiyor.
Hiç mi zorlanmaz :/BB ve Big Mom'ı rahat alır zorlanmaz.
Yanlış yapıyorsun öyleyse. Sanji nin daha göstermediği teknikleri var deyip Amiral alma ihtimalini sevmeliydinBunu yapan da genelde aynı kişi hemen hemen. Yok Mihawk gücünü göstermemiş MF'de, yok Zoro Wano'da amiral. Bıktırdılar bizi. Hani fan olmak var fan olmak var. Mesela ben Sanji fanı olarak Sanji'nin şimdilik bir amiral alabileceğini düşünmüyorum. Daha çok yolu var. Bir amiral kolay yetişmiyor.
Maksimum bir iki burun kanaması falan.Hiç mi zorlanmaz :/