Şeytan meyvesi 5 milyar ediyosa Dragon'dan bana büyük beklentim var.Acaba seride herhangi bir yonkounun kafa ödülü açıklanır mı? Dragon'un ödülü yonkouların ödülünü ikiye katlayacak kadar var mıdır?
Şeytan meyvesi 5 milyar ediyosa Dragon'dan bana büyük beklentim var.Acaba seride herhangi bir yonkounun kafa ödülü açıklanır mı? Dragon'un ödülü yonkouların ödülünü ikiye katlayacak kadar var mıdır?
Ope ope no mi miydi 5 milyar eden?Şeytan meyvesi 5 milyar ediyosa Dragon'dan bana büyük beklentim var.
Adam yediği meyvenin kıymetini düşürüyorŞeytan meyvesi 5 milyar ediyosa Dragon'dan bana büyük beklentim var.
Konsept gereği nedir ya. Böyle saçma bir savunma biçimi görmedim. Luffynin gücü yetemeyeceği kişileri yenmesi için hikaye gereği diyebiliriz sonuçta baş karakter ilerlemeli.Şu kafes olayı tamamen heyecan yaratma telaşı, başka birşey değil. Konsept gereği yapılan bir olay üzerinden bile Zoro'yu gömmeye çalışanlar... Bu kadar da hater olunmaz be kardeşim. Adayı ters çevirip denize çalacak bir adama ayak yaptırıyor Oda. Burdan bile kafesin amacının ne olduğu belli. Ama mezarcının eline kürek vermeyeceksin işte
Yeri geldi mi Zoro'yu amiral karşısında ezerler yeri geldi mi kafesi amiral ittirmesine rağmen herşeyi bırakır Zoro'ya taş atarlar.
Luffy beyaz atlı prens olsun diye konulmuş bir kafes Zoro'nun can sıkıntısını bile gideremez normal şartlarda. Pehhh
Amiral itmiş kafesi yani bu söylediğin laf mı ?Konsept gereği nedir ya. Böyle saçma bir savunma biçimi görmedim. Luffynin gücü yetemeyeceği kişileri yenmesi için hikaye gereği diyebiliriz sonuçta baş karakter ilerlemeli.
Kafesi sadece Zoro halledebilecek olsa ne o kadar kişi iterdi ne de bilinç kaybı olayına girilirdi. Dofun yenilmesine yakın birisi kafesi harcaya bilirdi gayette.
Zoro ana karakter olsa belki manga 2 katına yakın satardı.Bu bir gerçek Adam indirme yerine asıp keserdi Zoro.Hunter x hunter ile şimdiki op tek potada erir manga mükemmele evrilirdi Zoro farkıyla.One Piece'in konsepti gereği Zoro Luffy'den güçsüz. Yoksa kim tutardı reisi.
O kafes olayi sacma bnce,okadar sapasaglam guclu adam var orada,kafes iteceklerine Dofa dalsalar olay bitecek.Luffy e umut baglamalari garip.Bir Zoro'ya gelince konsept konusu oluyor olaylar. Bu kadarına da pes.
Garip değil.Çünkü Doffyi ve uyanış modunu alt edemeyeceklerini iyi biliyorlar.O kafes olayi sacma bnce,okadar sapasaglam guclu adam var orada,kafes iteceklerine Dofa dalsalar olay bitecek.Luffy e umut baglamalari garip.