O nasıl soru öyle Anasının kim olduğunu bilmiyorum ama Bonney desem çok mu klişe olur? :/Çocuğu nerden bulmuşlar peki
Belki de Nami'dir... 2 yıllık zaman içinde bebeği east blueye göndermiştir, neden olmasın?
O nasıl soru öyle Anasının kim olduğunu bilmiyorum ama Bonney desem çok mu klişe olur? :/Çocuğu nerden bulmuşlar peki
Bonney ya Roger'ın kızı ya da Ace'nin sevgilisi, başka ihtimal yok zaten. Çocukta Ace'den olabilir, en potansiyelli kişi Ace'nin çocuğu ayrı bir azman olurdu. Bu Bonney'in Mf için üzülmesini de açıklar.O nasıl soru öyle Anasının kim olduğunu bilmiyorum ama Bonney desem çok mu klişe olur? :/
Belki de Nami'dir... 2 yıllık zaman içinde bebeği east blueye göndermiştir, neden olmasın?
karakterli filan savaş olmazda şunu diyebilirimki mankaga çok fazla beyazsakal korsanlarının kanadı kolu ile oynadı.Beyler bayanlar bir sorum olacak sizce marine Wb ile savaşında karakterli bir savaş yaptılarmı? bence yapmadılarda
Akainu oraya Fuji'yi ölsün diye yollamış orası kesin. Ölmeyince bir bahane bulup kuruma giremezsin dedi. Yoksa Dof'un onu harcayacağını çok iyi biliyordu.karakterli filan savaş olmazda şunu diyebilirimki mankaga çok fazla beyazsakal korsanlarının kanadı kolu ile oynadı.
2. bölüm komutanı Ace yok
4. bölüm komutanı thatch yok
çekirdek üyen Karasakal yok
yani asıl Kadro 6 isimden oluşuyor;
Marco, Ace, Jozu, Thatch, Vista ve Karasakal,
Sonra bu 6 ismin 3 oyun dışı
ve de üstüne hasta bir Kaptan.
Mangaka zaten oraya hangi niyetle geldiği belli. :/
@Alpamis
Amiral tayfayı alamasa da Luffy alır. :/
Ben hala hangi mantıkla Fujinin; Dofu lawı Luffy Zoruyu Sanjiyi ve nice isimleri almaya tek başına geldi merak ediyorum. Açık şekilde kurgusunu belli etmiş mangaka biz fark edememişiz
SBSde çocuğun Makinonun olduğunu söyledi Oda. Üstüne bi de hediye olarak evet düşündüğünüz kişiden dedi. Daha ne desin?
Bu bebek kimin sence?
Gomen nasai!SBSde çocuğun Makinonun olduğunu söyledi Oda. Üstüne bi de hediye olarak evet düşündüğünüz kişiden dedi. Daha ne desin?
Bir de Ace'in ama Dadan kabul etmez demişsin. Dadana ayıp etmişsin. Reis Ace'in çocuğunu bulsa üstüne titrer. Zaten kapaktaki partide Dadan çocuğu sevip evleniyor. Lütfen!
Açık şekilde herkesin her şeyi düşündüğü gibi çıkmadığını da gösterdi. Şu an gelipte bir Amiral bizim tayfayıi indiremez. O dönem 2 yıl öncesinde kaldı.karakterli filan savaş olmazda şunu diyebilirimki mankaga çok fazla beyazsakal korsanlarının kanadı kolu ile oynadı.
2. bölüm komutanı Ace yok
4. bölüm komutanı thatch yok
çekirdek üyen Karasakal yok
yani asıl Kadro 6 isimden oluşuyor;
Marco, Ace, Jozu, Thatch, Vista ve Karasakal,
Sonra bu 6 ismin 3 oyun dışı
ve de üstüne hasta bir Kaptan.
Mangaka zaten oraya hangi niyetle geldiği belli. :/
@Alpamis
Amiral tayfayı alamasa da Luffy alır. :/
Ben hala hangi mantıkla Fujinin; Dofu lawı Luffy Zoruyu Sanjiyi ve nice isimleri almaya tek başına geldi merak ediyorum. Açık şekilde kurgusunu belli etmiş mangaka biz fark edememişiz
İttirseydi en azından bir irkilirdi, hadi yere kapaklanmasın Zoro gibi. Adamda gram tepki yok, sadece göstermelikmiş işte.Kapaklanmadığı için ittirmediğini mi söylüyorsun ?
Yoksa ittirse bile yere düşmediği için sayılmaz mı diyorsun ?