Sana yakıştıramadım daysuki-chan. O bebek Ace'in ama Makino'dan değil bak görürsün.Köyden birinin bence öyle kucağına almış tutuyor. Maksat kafa karıştırmak.
Sana yakıştıramadım daysuki-chan. O bebek Ace'in ama Makino'dan değil bak görürsün.Köyden birinin bence öyle kucağına almış tutuyor. Maksat kafa karıştırmak.
Ben Shanks'ın diye düşünüyordum. Kaçıncı sayının kapağı idi bu?
Bu bebek kimin sence?
Tek sunu söyleyim ace in olamazSana yakıştıramadım daysuki-chan. O bebek Ace'in ama Makino'dan değil bak görürsün.
Shanks ve sabo soylentileri vardi bi ara anasida makino'ymus.
Bu bebek kimin sence?
Sabo'ya çok benziyor çocuk ama aha budur diyebileceğim bir isim gelmiyor aklıma.
Bu bebek kimin sence?
Makino Ace in küçükken annnesi sayılırdı be o hiç olmazSana yakıştıramadım daysuki-chan. O bebek Ace'in ama Makino'dan değil bak görürsün.
Zaten annesi Makino değil bebeğin sadece ebeveyni Makino. Çocuk Ace'in fakat öldüğü için Garp çocuğu Makinoya veriyor çünkü Dadan kabul etmiyor.Makino Ace in küçükken annnesi sayılırdı be o hiç olmaz
Çocuğu nerden bulmuşlar pekiZaten annesi Makino değil bebeğin sadece ebeveyni Makino. Çocuk Ace'in fakat öldüğü için Garp çocuğu Makinoya veriyor çünkü Dadan kabul etmiyor.