Elbet bi açıklama getirir. Luffy'nin lastik-haki meselesi de aynı mantıkla bi yere bağlanacak gibi.Ama delip geçiyordu Hakiyle. Ölsün demiyorum da kafa karıştırıcı biraz.
Elbet bi açıklama getirir. Luffy'nin lastik-haki meselesi de aynı mantıkla bi yere bağlanacak gibi.Ama delip geçiyordu Hakiyle. Ölsün demiyorum da kafa karıştırıcı biraz.
O kokalı yumuşak haline mantıklı bi cevap getirebileceğini sanmıyorum. En fazla Magmanın ateşi yakması gibi benim diyarımda böyle der işin içinden çıkarElbet bi açıklama getirir. Luffy'nin lastik-haki meselesi de aynı mantıkla bi yere bağlanacak gibi.
WB nin deldiği yer vücut değil ama.Hava boşluğu gibi bir şey.Aokiji kendisi bölgeyi logia formuna sokup delik acıyor oraya wb bisento yu sokuyordu.Tabi bu çok hızlı olan bir şey.Croco bunu bilmediğinden yumruk yedi,hatta luffy kafasını yemişti croco nun Haki bilmek,tecrübeli olmak tabi sana bu gücü veren.Yoksa dof croco ya tek atmıştı.Ama delip geçiyordu Hakiyle. Ölsün demiyorum da kafa karıştırıcı biraz.
Doğru. Zaten amiraller haki ve meyvede ustalar. Eğer ki Sabo, Akainuyla karşılaşırsa nasıl yenecek merak ediyorum.WB nin deldiği yer vücut değil ama.Hava boşluğu gibi bir şey.Aokiji kendisi bölgeyi logia formuna sokup delik acıyor oraya wb bisento yu sokuyordu.Tabi bu çok hızlı olan bir şey.Croco bunu bilmediğinden yumruk yedi,hatta luffy kafasını yemişti croco nun Haki bilmek,tecrübeli olmak tabi sana bu gücü veren.Yoksa dof croco ya tek atmıştı.
Sağlam haki kasar.Doğru. Zaten amiraller haki ve meyvede ustalar. Eğer ki Sabo, Akainuyla karşılaşırsa nasıl yenecek merak ediyorum.
Yenmesi gerekmiyor ki.Zamanı gelince Luffy icin Akainunun onune atlayip ölecek.Oda onun için geri getirdi bu adamı ve mera merayi yedirtti.Doğru. Zaten amiraller haki ve meyvede ustalar. Eğer ki Sabo, Akainuyla karşılaşırsa nasıl yenecek merak ediyorum.
Wb de,deprem değilde mera mera no mi olsaydı,Sakazukiye bayağı bayağı zorlanırdı (bence) o derece etkisiz bir meyve,magmaya karşı.Yenmesi gerekmiyor ki.Zamanı gelince Luffy icin Akainunun onune atlayip ölecek.Oda onun için geri getirdi bu adamı ve mera merayi yedirtti.
Orada Ace dovusmekten ziyade Luffy i korudu.Eger formu logia olsa Luffy ölmustu.Gerçek bedeni ile karşıladi.Hee dovusseler de pek farkli olmazdi tabi.Wb de,deprem değilde mera mera no mi olsaydı,Sakazukiye bayağı bayağı zorlanırdı (bence) o derece etkisiz bir meyve,magmaya karşı.