Evet, Mom düşerse tescillenmiş olur.
Bir de İşler buraya kadar geldikten sonra, Mom nasıl inmeyecek de bizimkiler sağ salim adayı terk edecek? Ana, Brook'a gözü dikti, muhemelen kitabında olmasını isticek. Ayna dünyası ele geçirildi, Dışarıda tomago ve Pedro çarpışıyor. Eli kulağındadır, Bege'de olaylara dahil olur. Reiju'nun yaralı olarak babasının yanına gelmesi, nasıl bir etki oluşturacak. Luffy desen, seninle dövüşeceğim diyor başka bir şey demiyor. Kaldı ki Sanji ve Brook'u almadan da bir yere gitmez.
Bakalım, epey merakla bekliyorum bu arcın nasıl sonuçlanacağını ama bu kadın çok yaşamaz, öyle hissediyorum.
Ben adayı terk etmelerinde de değilim biliyor musun ? Bir şekilde aynalar dünyasını falan kullanır ve kaçarlar diyelim. Önemli olan bundan sonrası. Wano'da Kaido ve Mom'u aradan çıkarmak için serinin bir 10 sene daha atlaması lazım ki bizimkiler güçlendikleri kadar bir daha güçlensin, müttefik edindiği kadar bir daha edinsin Böyle bir şey de mümkün olmadığına göre ? Bunun yanında Kaido ve Bigmom'u birbirine kırdırmak isteseler ne anladım ben bu kebap şişten ? Çekirdek de verelim bizimkilere hep beraber izleyelim ?
Ben korsanlar kralı olacam diyen bir kadından da ne kadar müttefik olur ne zamana kadar olur o da belli değil. Yani en nihayetinde karşımıza çıkacak geri. Ee sonradan karşımıza çıkacak bir kadının adasına kadar gelmiş, komutanlarını pataklattırmış, kitabelerini çaldırmaya göz diktirmiş, Sanji'yi eline esir olarak vermişken neden sonraya bırakırsın ? Mantıksızlık üstüne mantıksızlık
Üstüne olaylar da kızıştı yani. Bana da 25-30 bölüm ancak yaşar gibime geliyor. Bizimkiler indirmese Karasakal indirir bunu zayıfladığı için.