7 yaşında söyledikleri ile şimdi söyledikleri arasında ne fark var ?7 yaşındaki çocuğun Korsan olmak istemesi bile başlı başına bir cesaret örneği. Ki 7 yaşımndaki çocukla 20 yaşında Ace'i kıyaslamaya kalkışman bile hatadır.
Ace'in kendi lafı var ortada. Daha neyinden bahsediyorsunuz? Aynısını Zoro'da söylüyor. Adamın kendi lafları ortadayken onda da başka tür yorumlar yapıyorsunuz.
WB'ye bile sergilediği kısa sürelik bir performansla kendisinin o sorumluluğu yüklenecek kişi olduğunu gösteriyor. WB niçin Luffy'e sen de ona sahipsen göster bana D.nin iradesini diye? Göstermedi mi? WB sonda neden Luffy'i işaret ederek öyle konuştu? Öncesinde Ace'in sözleri? Her şey ortadayken Ace KK olurdu demek, tamam siz onu kendi KK'nız yapın.
Shanks Luffy'nin 7 yaşında söylediklerine tav olup şapkayı vermiyor mu ?
Luffy korsan tayfasına katılabilmek için kendi gözünü deşmiyor mu ?
7 yaşında ki Luffy'nin hedefi ile şimdi gördüğümüz Luffy'nin hedefi arasında ne fark var ?
Ben sana söyliyeyim potansiyel meselesini...
Yeni dünyada ömür tüketmiş 70 yaşındaki kafası yamuk adam diyor, en büyük potansiyel Ace, iyi oldu öldürdükleri!!
Yeni dünyada ömür tüketmiş Hq'nün başı diyor, Sen KK olurdun buna izin veremeyiz !!
Garp diyor, Roger'in yaptığını yaptı !
Shanks Ace'yi anlatırken söylüyor, Roger'in kaçmasını isterdim vesaire vesaire, Ace ile aynı şeyi yaptığından bahsediyor.
Ace'nin KK olmak isteyip istememesini tartışmıyoruz.
Burda potansiyelden bahsediyoruz, ve potansiyel olarak Ace herkesten üstün gösterildi Oda tarafından o yüzden bişeyler söyleyeceksen ona söyle, Luffy bile şuan Ace'nin iradesini miras alan kişi olarak gösterildi yani bizim yaptığımız bişey yok Manga bunu söylüyor