Bu Kaido Jack gibi balıkadam çıkmaz umarım.
Boğulamıyorsa öyle olması gerekmez mi ?Bu Kaido Jack gibi balıkadam çıkmaz umarım.
Balıkadamlar dış görünüşleri ile az çok belli oluyor. Jack'in ağzından belli oldu felan ama Kaido , görünüş itibari ile değil gibi.Bu Kaido Jack gibi balıkadam çıkmaz umarım.
İşte zaten oradan kopuyor düşünce. Boyutları da garip. Bu fillerdaki dev-balıkadam melezi gibi çıkmaz umarım. O zaman yaratık olur cidden.Boğulamıyorsa öyle olması gerekmez mi ?
Bi gariplik var adamda. Herkes meyve falan da bekliyor. Eğer meyvesi varsa ancak buna rağmen intihar ediyor ve ölemiyorsa başka seçenek kalmıyor. Yoksa atla denize gitsin.Balıkadamlar dış görünüşleri ile az çok belli oluyor. Jack'in ağzından belli oldu felan ama Kaido , görünüş itibari ile değil gibi.
Jack işte balık meyveli adam. Suda asılı kalıyor galiba, ölmüyor.@RedTeroR @Sakata Gintoki
Balıkadam olan biri şeytan meyvesi yediğinde ne oluyor, yüzebiliyor mu hala? Bunun cevabı verildi mi? Ben hatırlamıyorum da.
Decken balık adamdı ve yüzemiyordu diye biliyorum yani cevabı verildi@RedTeroR @Sakata Gintoki
Balıkadam olan biri şeytan meyvesi yediğinde ne oluyor, yüzebiliyor mu hala? Bunun cevabı verildi mi? Ben hatırlamıyorum da.
Jack'in balıkadam olup olmadığı kesin değil ki. Kesin mi yoksa?Jack işte balık meyveli adam. Suda asılı kalıyor galiba, ölmüyor.
Decken gözden kaçmış benim ya. Haklısın.Decken balık adamdı ve yüzemiyordu diye biliyorum yani cevabı verildi s