Luffy'den üstün olduğunu söyleyebilirsin. Ama fizik kanunu bulmuş gibi söylüyorsun. Ben desteklediğin düşüncenin konu ile alakasını göremedim.Luffy'den üstün yani nasıl kuramadın?
Luffy'den üstün olduğunu söyleyebilirsin. Ama fizik kanunu bulmuş gibi söylüyorsun. Ben desteklediğin düşüncenin konu ile alakasını göremedim.Luffy'den üstün yani nasıl kuramadın?
Marco'ların güvenme kısmına da baktım mangada yok, animedeymiş sadece. Ama Ace her türlü alır. Sadece fikir belirttim, öyle abartılacak bir şey yok.Luffy'den üstün olduğunu söyleyebilirsin. Ama fizik kanunu bulmuş gibi söylüyorsun. Ben desteklediğin düşüncenin konu ile alakasını göremedim.
G4 suz yalniz net ottururNe öttürüyor? Nasıl dengeleriniz var hayret ediyorum.
Hacı onun tayfada 100 tane Usopp olsa da farketmez. Kaptanları über. Alayına tek gidiyor adam. Mangaka bile böyle bi adamı nasıl yenecek diyor gücü sen hesap etKaido zirve ama acaba tayfası da öyle mi? Jack'ten daha sağlamları var mı? Wano çok fena olacak cidden. Şu şapkalı bulutu görmekten iyidir en azından. :S
Ne alakaa simdi bu mesaj,g4 Luffynin teknigi degilmi? savasta gerk olursa kullanacak.Ace de mera mera olmasa Luffy tek atar ozaman.G4 suz yalniz net otturur
Ace i cok kucumsuyorsunuz.G4 suz otturur g4 lu halde kafa kafaya kapisirNe alakaa simdi bu mesaj,g4 Luffynin teknigi degilmi? savasta gerk olursa kullanacak.Ace de mera mera olmasa Luffy tek atar ozaman.
Bu g4'süz olayıda moda oldu. Sanki tanrı vari havadan gelen bir güç. Hani bir şekilde haklı olmak için nasıl yorumlamalıyızı düşünüyor gibi duruyorsunuz. Ace'te entei kullanmasın.G4 suz yalniz net otturur