Taşıyormuş.
Taşıyormuş.
İlk üçe ayıp etmişsin 4. arkadaşla aynı yere yazarak.Jack: 1milyar.
Cracker: 870 milyon.
Mom'ın bilmem kaçıncı kızı: 932milyon.
Higennoeys: 500 milyon :/
Tayfanın monster triosu Marco,Jozu,Teach idi zaten.Sıralamaya bakarsak Ace 5. Vista 6. sıradaydı güç bakımından.Big Mom'un 5.adamı Mihawk'la kapışacak seviyede çıkar mı sence ? İmkansız.Demek neymiş, tayfayı wb ile marco taşıyormuş.
Anime üzerinden alınan sahnelerin bir geçerliliği olmayabilir, manga üzerinden değerlendirmeni öneririm sahneleri.
Zoro'nun gözü hani kördü bence bu gözde bir şey saklıyor zoro
bu bilgi hatalı çünkü ace in gösterilen tek ödülü 550 milyondu oda beyaz sakala katılmadan önce .bence ace ölmeden önceki ödülü 1 milyar beli civarıdır ki bunu ilerde anlayacaz.Jack: 1milyar.
Cracker: 870 milyon.
Mom'ın bilmem kaçıncı kızı: 932milyon.
Higennoeys: 500 milyon :/
Odul gosterilmedi diye biliyorum ben.Oda soylemisti yanlis hayirlamiyorsambu bilgi hatalı çünkü ace in gösterilen tek ödülü 550 milyondu oda beyaz sakala katılmadan önce .bence ace ölmeden önceki ödülü 1 milyar beli civarıdır ki bunu ilerde anlayacaz.
800 bölüm olunca hatırlaması zor biraz.beyaz sakal'ın kaptanlarını küçümsememek lazım anlatmak istediğim durum bu.güçlerini görmemiz için wano da olacak savaşa kadar bekliyecez artık belki daha fazla.Odul gosterilmedi diye biliyorum ben.Oda soylemisti yanlis hayirlamiyorsam