Bence BM gibi bir karakter çizdiğine oda da pişman olmuştur. BB bile o kadar karaktersiz falan ama seride gözüktüğü zaman bir heyecan yaratıyor diğer yonkouları söylemiyorum bile onlar WB dahil harbi korsan gibi korsana benziyorlar.Ortam hiç hoşuma gitmedi. Bu şekilde devam ederse büyük hayal kırıklığı olacak benim için. Yine de Oda'dan ümidi kesmemek lazım. Koskoca yonkou arc'ı çiziyorsa elbet bizi mutlu edecektir diye düşünüyorum ama şimdilik işler iyi gitmiyor.
Aslında şu arc yonkou yapısının önce güzelce bir işlenmesini beklerdim. 4 imparatoru diğer korsanlardan ayıran başka bir şeyler daha olmalı dünya hükümetinin bile bulaşmaya korkacağı bir sistemleri olmalı ve biz bunun hakkında bilgilendirilmeliydik. En azından amaçlarını öğrenseydik Kaido Kk olmaktan çok ölmeye çalışıyor gibi Bm kendi ülkesini kurmuş bildiğin orda rahat rahat takılıyor Marineford gibi bir olay cereyan etti Kaido bile ucundan bulaşmaya kalktı BM oralı olmadı. Shanks KK olmak istese aslında zaten bütün hikayeyi biliyordur Rayleigh gibi onunda amacı farklı önce şunlar bir netleşseydi.