Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Animede Dof'un son aforizmasında da değişiklik var.
Denizlerin hakimi Animedeki konuşmasına göre denizciler. Hatta 4 yonkou mu , yoksa sinsi shichibukailer mi , hayır asıl söz sahibi adaletin ordusu felan diyordu.

Ama mangada o konuşmada geçmiyordu öyle birşey galiba. Ama bu tür durumlarda anime doğru çeviriyi alır heralde mantıken.

Zoro'yu sevmeme rağmen bunaldım la her ne kadar güzel teoriler olsada. Zoro vs' si Zoro' nun kılıçları Zoro' nun halası amcası.....

Zoro' nun atası, Zoro' nun kaburgası, Zoro' dan havalı teknikler Zoro Zoro Zoro olmuş forum.

Bırakın da adamın gösterilmediği sürec içerisinde bir ozleyelim adamı.
Sanji'de de aynı durum olmuştu sanki :)

Kaptan Usopp-sama

Acaba Smoker vs Crocodile açsam. Croco Sanjiden iyi (!) Olduğu düşünülüyor. Smokerde zoroya göre aşırı eziliyor :D

shicileri nedense hep yonkoulara ulaşıp yenilmiş veya berabere kalmış kişiler olarak görüyorum nedense. Moria örneğinde olduğu gibi. Yani Moria en iyi zamanında yıkımcılarını geçip Kaidouya ulaşabilmiş biri. Sırf bu yüzden bile Dofu bütün sağ sol kolların önüne alırım ben
Bu yorum Dof vs Jack tartışmasına bir göndermedir :D

Anime bölümünde de Jack'in sağ kol mevzusu geçtiği için yazayım dedim. Aşağıda Viz'in ve Powermanga'nın (cnet128) çevirisi var. (Soldaki powermanga). Ayrıca Sandman'de Powermanga'daki çevirinin (Powermanga- Mangastream kıyasında) daha doğru olduğunu söylüyor.

Şöyle bir teori gördüm. Doğruluk payı da var aslında ama diğer felaketleri görmeden bir şey diyemicez sanırım.

Mihawk

shicileri nedense hep yonkoulara ulaşıp yenilmiş veya berabere kalmış kişiler olarak görüyorum nedense. Moria örneğinde olduğu gibi. Yani Moria en iyi zamanında yıkımcılarını geçip Kaidouya ulaşabilmiş biri. Sırf bu yüzden bile Dofu bütün sağ sol kolların önüne alırım ben
Bu yorum Dof vs Jack tartışmasına bir göndermedir :D
7 kişi için 2 örnek var galiba. Croco ve Moriah. Başka var mı?

7 kişi için 2 örnek var galiba. Croco ve Moriah. Başka var mı?
Mihawk Shanks ile kılıç tokuşturmuş ve özellikle birinin yendiğinden bahsedilmedi. En azından eşitler demek ki.
BB yonkou oldu. Hadi BB'yi ve yeni shicileri ayıralım.
yetmez mi? :/
Seviyesi daha belli olan tipler var Law, Jimbei, Ace-shici olmamış ama teklifi gelmiş- onlara girmiyorum zaten. Ama bununla bile 7'de 3 eder en az ki dövlet baba çağırınca bile sadece 3 tanesi gidiyor zaten :D

Mihawk

Mihawk Shanks ile kılıç tokuşturmuş ve özellikle birinin yendiğinden bahsedilmedi. En azından eşitler demek ki.
BB yonkou oldu. Hadi BB'yi ve yeni shicileri ayıralım.
yetmez mi? :/
Seviyesi daha belli olan tipler var Law, Jimbei, Ace-shici olmamış ama teklifi gelmiş- onlara girmiyorum zaten. Ama bununla bile 7'de 3 eder en az ki dövlet baba çağırınca bile sadece 3 tanesi gidiyor zaten :D
Dövlet ha? Hahaha. Haklısın, olabilir. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık