Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun yıkımcılarından biri bence bu:

Yani biri mamut olunca diğeri de bu olur gibi geliyor bana. Antik takılacak.

Kaido için ölümsüzlükten Hector Barbossa benzetmesi vardı bir ara. Oradan bu adamın en güçlü adamı bir maymun olacaktır. Ama şu görünümdeki bir karakter op'a fazla gelir:oops:

Kaido için ölümsüzlükten Hector Barbossa benzetmesi vardı bir ara. Oradan bu adamın en güçlü adamı bir maymun olacaktır. Ama şu görünümdeki bir karakter op'a fazla gelir:oops:

Arkadaki iri yarı adam da Goril Zoanı var gibi. Çizimi zombileri de çağrıştırıyor.

Arkadaki iri yarı adam da Goril Zoanı var gibi. Çizimi zombileri de çağrıştırıyor.

Maymungillerden 50 türlü meyve çıkarılabilir. Saru saru no mi model: babun'dan Saru saru no mi model: şebeğe kadar yolu var bunun:p

Benim attığım batıya yolculuk'tan Sun Wukong karakteri. Maymun kral. Yani Kakarotto'nun esinlenildiği karakter. Hatta sopası'da onun sopası:D

Maymungillerden 50 türlü meyve çıkarılabilir. Saru saru no mi model: babun'dan Saru saru no mi model: şebeğe kadar yolu var bunun:p

Benim attığım batıya yolculuk'tan Sun Wukong karakteri. Maymun kral. Yani Kakarotto'nun esinlenildiği karakter. Hatta sopası'da onun sopası:D
Biliyom Maymun Kralı da seriye uymaz o. Ölümsüz gibi bi şey. Herkese tek atar geçer.

Biliyom Maymun Kralı da seriye uymaz o. Ölümsüz gibi bi şey. Herkese tek atar geçer.
Çıkmaz zaten, ama maymunsu zoanlar çıkabilir. Gerçi minklerden sonra böyle hayvanlı zoanların mistik olmadığı sürece pek de bir esprisi kalmadı gibi geliyor bana. Çıkarsa da kuyruğunu tutarlar olur biter:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık