Evet olayı çözdün deli Kadir.![]()
En altta üçleme yapmış yahu. Fil var, Yılan var, Aslan var. Şu Kaido'nun kalan iki adam çıkınca belli olur
Bencede antik çıkma ihtimali daha yüksek. Keskin diş iyi bir seçenek. Yada dinazordan devam edebilir.Kaido'nun yıkımcılarından biri bence bu:
![]()
Yani biri mamut olunca diğeri de bu olur gibi geliyor bana. Antik takılacak.
Kaido'nun yıkımcılarından biri bence bu:
![]()
Normal-antik-mistik de yapabilir.Kaido'nun yıkımcılarından biri bence bu:
![]()
Arkadaki iri yarı adam da Goril Zoanı var gibi. Çizimi zombileri de çağrıştırıyor.Kaido için ölümsüzlükten Hector Barbossa benzetmesi vardı bir ara. Oradan bu adamın en güçlü adamı bir maymun olacaktır. Ama şu görünümdeki bir karakter op'a fazla gelir
![]()
Maymungillerden 50 türlü meyve çıkarılabilir. Saru saru no mi model: babun'dan Saru saru no mi model: şebeğe kadar yolu var bununArkadaki iri yarı adam da Goril Zoanı var gibi. Çizimi zombileri de çağrıştırıyor.
![]()
Biliyom Maymun Kralı da seriye uymaz o. Ölümsüz gibi bi şey. Herkese tek atar geçer.Maymungillerden 50 türlü meyve çıkarılabilir. Saru saru no mi model: babun'dan Saru saru no mi model: şebeğe kadar yolu var bunun
Benim attığım batıya yolculuk'tan Sun Wukong karakteri. Maymun kral. Yani Kakarotto'nun esinlenildiği karakter. Hatta sopası'da onun sopası![]()
Çıkmaz zaten, ama maymunsu zoanlar çıkabilir. Gerçi minklerden sonra böyle hayvanlı zoanların mistik olmadığı sürece pek de bir esprisi kalmadı gibi geliyor bana. Çıkarsa da kuyruğunu tutarlar olur biterBiliyom Maymun Kralı da seriye uymaz o. Ölümsüz gibi bi şey. Herkese tek atar geçer.