Mihawk
+1.Mihawk'ın amacı savaşmak değildi ki , Vistayı kolayca geçsin. Vista bütün herşeyiyle orada.
Mihawk ise bir test uygulamaya çalışıyor. Onun haricinde Mingoda oyun oynuyordu. Jozuya zarar vermek istediğini sanmıyorum. İstese onuda kitlerdi.
+1.Mihawk'ın amacı savaşmak değildi ki , Vistayı kolayca geçsin. Vista bütün herşeyiyle orada.
Mihawk ise bir test uygulamaya çalışıyor. Onun haricinde Mingoda oyun oynuyordu. Jozuya zarar vermek istediğini sanmıyorum. İstese onuda kitlerdi.
Peki neydi ?Mihawk'ın amacı savaşmak değildi ki ,
Mihawk dersane hocası felan mı ? Ne testi yahu...Vistayı kolayca geçsin. Vista bütün herşeyiyle orada.
Mihawk ise bir test uygulamaya çalışıyor.
Aynı Mingo'nun Oars Jr'ın bacağını Jigsaw gibi kopardığını, Atmos'a kendi adamlarını öldürtecek kadar piskopatlaştığını biliyoruz, Jozu ile aralarında duygusal bir bağ yok ise, Jozu'ya da hasar vermemesi için bir sebep göremiyorum, tabii aksini kanıtlayabilirsen hak veririm.Onun haricinde Mingoda oyun oynuyordu. Jozuya zarar vermek istediğini sanmıyorum. İstese onuda kitlerdi.
Hala alevli şekilde kendi kendine kavga çıkarıyonBende sevmiyorum seninle tartışmayı zaten de cevap vermişsin alıntı yapmadan, hemde doğru düzgün sebepler belirtmeden kendine hikaye yazmışsın, Mihawk'ın amacı savaşmak değilmişte, test yapmakmışta, Doffy Jozu'ya hasar vermek istememişte...
Yani şu söylediklerini tekrardan bir bak belki o zaman neden öyle yazdığımı anlarsın, çünkü son derece tutarsız ve altını doldurmadan sırf cevap yazmış olmak, yani sırf hoşuna gitmediğinden muhalif olayım diye yazdığın bir cevaptı.
O sebeple diyorum bir dayanak göster, çünkü iddia ettiğin şeyler dayanak göstermeni gerektiriyor, sonuçta burada bahsettiğin şey kesinlik değil, tamamen senin iddia ettiğin şeyler, bu iddiaların üzerinden bana muhalif olup cevap yazıyorsun, haliyle benimde sana bunların kaynağını sormaya hakkım oluyor, sen bunların kaynağını göstermediğin sürece de yazdığın cevapta havada kalıyor.
Hangi amiral 7-24 savaştı, 1-2 hareket yapan bir köşeden öyle izledi, sanki kimse aynı anda savaşamıyor gibi bir durum vardı.Shciler zaten hiyearşik olarak Amirallerden güçsüz bir durumda, Amiraller Dünya Hükümetinin en büyük güçleri, Shichibukai'lar değil. Haliyle adamların da gücünün sınırı belli, savaşta eşleştikleri kişiler belli. En güçlüleri en fazla Jozu ile eşleşebildi, onda da ne Mihawk ne de Doflamingo Jozu'ya hasar verebildi.
Mihawk ile Vista eşleşiyor zaten, daha ötesi yok. Mihawk Vista'yı yener mi ? Yener büyük ihtimalle, ama yaralanmadan ve hasar görmeden yenemez, haliyle Mihawk'ın Vista'dan sonra savaşcak pek hali kalmaz özellikle Marco ve Jozu'ya karşı.
Amirallerin daha nasıl ciddileşmesini bekliyorsun, Ace'i serbest bile bıraktı korsanlar, arkalarına bakmadan devam etseler Denizciler Ace'i kendi evlerinde idam bile edemeyecek büyük rezillik yaşayacaklardı.
Doffy Jozu'yu kilitledi de ne oldu ? Hiç bir şey. Jozu bir hasar aldı mı ? Almadı.
Mihawk'ın zaten Vista'yı kolayca geçebilecek bir durumuda yoktu.
Olm ben seni engelledim

Aslında bunu diyerek iyi bir şey aklıma koydun. Foruma yenilik olarak engellediğin zaman bildirim gelmesi lazım. Çünkü bilmiyor insan kim tarafından engellendiğini.:SOlm ben seni engelledim
Yok ondan değil ya genel görüşüme fanlık katmam. Eski yorumlarımda ben kişiliğini sevdiğimi , kenpachi gibi olacağını felan yazmışımdır. O kadar.
Diğer kaido ile karıştırıyor olabilirsin.