Sen ilk önce ''adam'' gibi yazmayı öğren salatamı sonra yersin
Yonkou olduktan sonra denizciler bunu yakaladı ve içinde Aokiji'si, Kizaru'su, Akainu'su, Sengoku'su, Garp'ı olan bir kurum Kaido'yu öldüremediyse zaten rezalet bir durum var ortada demektir
Bu nedenle bu hadiselerin pek de yakın olmayan tarihlerde gerçekleştiğini düşünüyorum. Kaldı ki Mingo yakalandı diye peşine takılan Jack, Kaido yakalansaydı tüm ahalisini alır Kaido'yu kurtarmaya gitmez miydi ? Tek başına 2 amiral+Tsuru'nun gemisine saldıran adam yapmazdı bunu de hadi ?
Denizcilerle Kaido korsanları arasında böyle bir savaş yaşandığı söylenmediği için bu olasılığın da olmadığını varsaymak daha mantıklı.
Öte yandan... Beyazsakal'ın Akainu'yu öldürmemesinin tek sebebi filo amirali olacak olmasıydı. Yani 72 yaşında kevgire dönmüş bir adam bile bir amirali öldürebilir bir durumda oluyorsa insanlıktan nasibini almamış olan şu varlık;
Bir amirali çerez niyetine yer kimse kusura bakmasın
Ben Kaido'nun kral hakisi olduğunu da düşünüyorum. Bu şimdilik sadece benim düşüncem olduğu için savaşın içine dahil edemiyorum bu gücü. Neyse...
Kaido 1.5 amiral gücünde olsa (beklentim tek başına iki amirali alabileceği ancak senin için oranı düşük tutuyorum) 3 tane yıkımcı da 1.5 amiral gücünde etsin yani bırak da... Kaido 1 amirali aldıktan sonra dövüşemez bile desen 3 yıkımcı 2 amiral yine eder. Bunların bir tanesi 2 amiralin olduğu gemiye saldırıyorsa 3 tanesi 2 amiral etsin dimi ?
He saldırdı da ne oldu diyebilirsin. Bu Jack'in bu cesareti bulacak kadar güçlü olmasına delalet sadece. Tek amiral olsa kaçıracaktı belki Mingo'yu. Burdan yola çıkarak 3 yıkımcının iki amiral edebileceğini söylüyorum. Tabi bu en kötü senaryo. Kaido tek başına sündürür zaten amirali