Kusura bakma beklettim. Garp örneği aynen dediğin gibi. Ama Shanks'in ciddi konuşmalarında ki tavrı bana dediğin gibi biri olamayacağını hissettiriyor. Çünkü son derece ciddi adam. Mesela en başta adamını yollamış WB'ye.( Şu an tayfalarına yeni katılan bir zoan mı ne vardı. Adama söylediği sözler olsun.) WB ile olan tanışıklığı neden öyle ciddi konuşmasına sebep olsun ki. Ciddi bir durum var diye ciddi oluyor. Bunu mesela serinin başında da gördük. Bilemiyorum dediğin gibi Shanks'i pek fazla da işlemedi. Ama böyle tiplerden korkacaksın. Matrak gözükürler ama ciddi olduklarında da fena olurlar. O bakımdan Shanks ile Luffy benziyor. Zaten Shanks'te demişti onu kendime benzetiyorum diye.konuya uymayabilir diye buraya aldım
Bak mesela Garp'ta öyle matrak biri ama MF'de öyle acı işledi ki ben karakterle empati yaptığımda kaldığı ikilemi anlayabildim. Ve ya Luffy ciddi olduğunda diyorum ki çocuk saf falan ama prensipleri var. Yani Luffydeki matraklık çocuk kafasında olmasından geliyor o yüzden ağırlığını koyduğunda hissediyorsun.
Ama Shanks daha farklı bir kulvarda, MF'de bile hala buggy ile atışmalar, kandırmaya çalışmalar falan. Aslında bunun nedeni henüz Shanksı yeterince işlememiş olması birazda. Yani gücüne dair iyi bir tahminimiz ve duyumlarımız var-yonkou olması, mihawkla düello- ama diğer işleri için ne bileyim "Shanks hep yatmış, parti yapmış bütün ciddi işlerle Beckman ilgilenmiş ondan saçı sakalı ağırmış" deseler inanırım şu durumda yani.
Shanksa dair elde ki en somut örnek WB ile olan konuşması ciddiyetine dair onda bile diyorum ki "adam WB'yi tanıyor ondan" diyebiliyorum ancak. Buggy WB hakkında yüzünü gözünü karartarak konuşabiliyordu ancak.