Gerçek o yorum hala croco vs zoro konusunda7yi favorilere aldım.Şakaysa komik ciddiyse çok daha komik.
![]()

Gerçek o yorum hala croco vs zoro konusunda7yi favorilere aldım.Şakaysa komik ciddiyse çok daha komik.
![]()
Bizim tayfa o ara uykuda mı olacak hiç bir şey yapmıyorlar daFanlık yapmak gerekirse Luffy saniyesinde tekler bizim tayfayı. Bir Kong Gun vursa Canon Franky'e o hızla Franky diğerlerine çarpsa oradan sıyrılıpda kalkabilecek isimler Zoro ve Sanji olur. Sonra bir Zoro'ya bir de Sanji'ye Kong Gun vursa bayılacak gibi olurlar. Dof bile nereye gittiğini anlamamıştı. Ardından bir King Kong çaksa tozlarını bulamayız. Gerçekçi bakarsak G4 Luffy tayfasını yalan eder.
Ne saçmalıyorsun ayıptır sorması ?Forumda ki zoro fanlarıyla Zoro muhabbetine girilmesinin ne kadar yanlış olduğunu gösteren 7 yorum.
1- Zoro Haki'si ile bayıltır. (Crocodile vs Zoro tartışmalarından.)
2-Shishi sonson. Tek. (Crocodile vs Zoro tartışmalarından.)
3-Kumun ve taşın olduğu alanda Zoro. (Crocodile vs Zoro tartışmalarından)
4-Coroc + moria + mr1 vs zoro olsa gene zoro derim. Hepsi tek kesiğe gider.
5-Zoro,Croco'ya neden tek atamasın mantıklı dayanağı olan bi sebep söyleyin oyumu Croco'ya vercem,yenmesini geçtim
6-Croco'nun yaninda DAZ'i da koysan tam basabas bi kapisma olurdu.Sonuc tahmin edilemezdi.Insanlar buga duserdi.Bir cok tez ve antitez yazilirdi.Zoro'nun sol gozu incelemeye alinirdi...
7-Zorocumuz tek atar diye düşünüyorum.
Daha bir şey yazmama gerek yok sanırım.
Koyu koyu yazmışsın okuyamadım yarısına kadar be. Ayrıca normal yumrukla yenilen Croco'yu Zoro tabii ki kılıçlarına kan sürerek tek kesikle yenerForumda ki zoro fanlarıyla Zoro muhabbetine girilmesinin ne kadar yanlış olduğunu gösteren 7 yorum.
1- Zoro Haki'si ile bayıltır. (Crocodile vs Zoro tartışmalarından.)
2-Shishi sonson. Tek. (Crocodile vs Zoro tartışmalarından.)
3-Kumun ve taşın olduğu alanda Zoro. (Crocodile vs Zoro tartışmalarından)
4-Coroc + moria + mr1 vs zoro olsa gene zoro derim. Hepsi tek kesiğe gider.
5-Zoro,Croco'ya neden tek atamasın mantıklı dayanağı olan bi sebep söyleyin oyumu Croco'ya vercem,yenmesini geçtim
6-Croco'nun yaninda DAZ'i da koysan tam basabas bi kapisma olurdu.Sonuc tahmin edilemezdi.Insanlar buga duserdi.Bir cok tez ve antitez yazilirdi.Zoro'nun sol gozu incelemeye alinirdi...
7-Zorocumuz tek atar diye düşünüyorum.
Daha bir şey yazmama gerek yok sanırım.
Farkedemeyecekler ki. Dof'un suratına ayak ile basan adam fırsat bile vermezz bunlara. Ama şöyle bir şey olabilir. Luffy der ki hepiniz sırasıyla en güçlü tekniğinizi yapın der. G4 Moda geçer. Beni indirdiniz iyisiniz, indiremediniz sıkıntı büyük der.Bizim tayfa o ara uykuda mı olacak hiç bir şey yapmıyorlar da![]()
![]()
Aynen yorumları atanların hepsi haklı ben saçmalıyorum.Ne saçmalıyorsun ayıptır sorması ?
2 sene önceki Crocodile kimdir şuan ki Zoro karşısında?
Ok aynı Croco G2 ile Luffy'nin kaçamadığı Mihak'ı durduruyor.Koyu koyu yazmışsın okuyamadım yarısına kadar be. Ayrıca normal yumrukla yenilen Croco'yu Zoro tabii ki kılıçlarına kan sürerek tek kesikle yener![]()
Fanlığın üzerinde bakıyorum da yoksa Zoro fanlarının taklidini mi yapıyorsun yoksaFarkedemeyecekler ki. Dof'un suratına ayak ile basan adam fırsat bile vermezz bunlara. Ama şöyle bir şey olabilir. Luffy der ki hepiniz sırasıyla en güçlü tekniğinizi yapın der. G4 Moda geçer. Beni indirdiniz iyisiniz, indiremediniz sıkıntı büyük der.Ve de g4 modta indiremezlerde.:S
Sen Croco'nun 2 yıl sonraki halini gördün mü de konuşuyorsun?Aynen yorumları atanların hepsi haklı ben saçmalıyorum.
Siz ne içipte bu yorumu yapıyosunuz ben asıl anlamıyorum.
Mf'de ki Croco'ya bak bir de zoroya tayfa 2 Y eğitim aldı diye herkesi tekleyeceklerini düşünenler var.
Croco 2 yıl yattı heralde gelen geçen tekliyor.
Ok aynı Croco G2 ile Luffy'nin kaçamadığı Mihak'ı durduruyor.
Neyse Zoro fanlarının yorumları hep doğrudur ben hep saçmalıyorum yakmayın benim yorumlarımı siz.
Fanlığın üzerinde bakıyorum da yoksa Zoro fanlarının taklidini mi yapıyorsun yoksa![]()
Piuu adam Franky ile 10 gün kapışır dedi ya la![]()
Yok alakası yok. Bunlar gerçekler fanlık ile alakası mı var? Ula bir Kong Gun çaksa tayfakilerden yaşayabilecek olanlar belli ki onların bile nevri döner.Aynen yorumları atanların hepsi haklı ben saçmalıyorum.
Siz ne içipte bu yorumu yapıyosunuz ben asıl anlamıyorum.
Mf'de ki Croco'ya bak bir de zoroya tayfa 2 Y eğitim aldı diye herkesi tekleyeceklerini düşünenler var.
Croco 2 yıl yattı heralde gelen geçen tekliyor.
Ok aynı Croco G2 ile Luffy'nin kaçamadığı Mihak'ı durduruyor.
Neyse Zoro fanlarının yorumları hep doğrudur ben hep saçmalıyorum yakmayın benim yorumlarımı siz.
Fanlığın üzerinde bakıyorum da yoksa Zoro fanlarının taklidini mi yapıyorsun yoksa![]()