Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Zoro grand lineda ölmeyi bırak tek başına yeni dünyaya bile girerdi.Tabii yine korsan olsaydı ve bir tayfa kursaydı.Hatırlatırım bu adam nova diğerlerinden eksiği yok fazlası var.Öbürleri nasıl başardıysa Zoro da gelişir girerdi shabondy üzerinden.
Novalar üzerinden gideceksen, Bonney'e ne oldu bilmiyoruz, Bege'de Big Mom'a biat etmiş durumda. Hatta Zoro'dan daha güçlü olarak gördüğüm X-Drake bile Kaido'ya biat etmiş durumda. Law'ın dediği gibi yeni dünyada barınmak için iki yol var ya savaşacaksın ya onlara biat edeceksin. Zoro'da savaşamayacağına göre ya biat edecekti ya da ölecekti.

Dressrosa'da Luffy olmadığını düşünelim, Law'da haliyle Zoro ile ortak olmayacaktı, Doflamingo elini kolunu sallayarak öldürürdü Zoro'yu.

Enies Loby'de Luffy olmadığını düşünelim, sonuç Lucci Zoro'yu öldürürdü, Franky ve Luffy'nin dediği gibi.

Alabasta'da sonuç Crocodile'ın Zoro'yu öldürmesi ile beraber yine aynı olurdu.

Örnekler çoğaltılabilir. Zoro'nun tek başına bir yere varması çok güç gözüküyor. Zoro bu sefer Luffy değil, Kaido veya Big Mom'a falan katılırdı, o zaman yeni dünyada barınabilirdi, veya Mihawk gibi hükümet köpeği olabilirdi, o da tek başına nereye kadar gidebilirse artık.

Novalar üzerinden gideceksen, Bonney'e ne oldu bilmiyoruz, Bege'de Big Mom'a biat etmiş durumda. Hatta Zoro'dan daha güçlü olarak gördüğüm X-Drake bile Kaido'ya biat etmiş durumda. Law'ın dediği gibi yeni dünyada barınmak için iki yol var ya savaşacaksın ya onlara biat edeceksin. Zoro'da savaşamayacağına göre ya biat edecekti ya da ölecekti.

Dressrosa'da Luffy olmadığını düşünelim, Law'da haliyle Zoro ile ortak olmayacaktı, Doflamingo elini kolunu sallayarak öldürürdü Zoro'yu.

Enies Loby'de Luffy olmadığını düşünelim, sonuç Lucci Zoro'yu öldürürdü, Franky ve Luffy'nin dediği gibi.

Alabasta'da sonuç Crocodile'ın Zoro'yu öldürmesi ile beraber yine aynı olurdu.

Örnekler çoğaltılabilir. Zoro'nun tek başına bir yere varması çok güç gözüküyor. Zoro bu sefer Luffy değil, Kaido veya Big Mom'a falan katılırdı, o zaman yeni dünyada barınabilirdi, veya Mihawk gibi hükümet köpeği olabilirdi, o da tek başına nereye kadar gidebilirse artık.
Diğer novalar şu an ne haldeyse öyle olurdu diyorum zaten.Eğitim almadığı için şimdiki kadar güçlü olmazdı.
Enies Lobby gibi bir hadise geçirmezdi.Kid ve diğerleri nasıl geçirmediyse.Luffy ve tayfası hep geçilmesi normalde imkansız yollara girdi yada işlere bulaştı.

Lord olmak isterse de eninde sonunda olurdu dediğin gibi.

Luffy'nin genel anlamda Zoro'dan güçlü olduğu net birşey fakat olası bir Zoro vs Luffy durumda kan gövdeyi götürür ve Luffy o savaştan çok zararlı çıkar.Dövüş uzun süre de başa baş gider.
Katılıyorum, çok zorlu bir vs olur.

Değiller. Niye durayım, hayırdır? :) Zoro ve Sanji Luffy'ye denk değil. Law ise aynı ligde olsa da Luffy ondan çok daha güçlü. İleride belki Lawa denk olurlar ama Luffy'ye denk olamazlar.
Luffy, Zoro, Law bunların yanına Sanji'yi yazman olmamış. İlk üçlü nova bi kere, sanjiden ayrılar. He sanjide nova alabilir ve efsane güçlüdür ama bu üçü arasında fark var baya.
Biri hakinin babasından eğitim almış, diğeri kendi alanında en iyisi tarafından eğitim almış.
Sanjinin aldığı eğitimse bence yeterli değil Luffy ve Zoroyla karşılaştırınca.
Bugün diğer mesajım da da yazdım şimdi tekrar yazayım.
Luffy 100, Zoro 95 Law 90, Sanji 75 falandır bence.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık