Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Sen Croco'nun 2 yıl sonraki halini gördün mü de konuşuyorsun?
Hani bide karşıdakilere fan demiş karşılaştırmadki adamda Crocodile.
Sen o yorumların atıldığı konuya bak bakim benim fanlık yapıp attığım 1 yorum var mı?
Ben ne demişim o konuda Zoro'yu şuan görüyorsunuz herkes tekler vs yorum yapıyor. Croco'nun ne olarak geleceği belli değil demişim. Adamlar hala görmeden tekler vs yorum yapıyor. Kendin diyosun görünmedi nasıl bu kadar yorum yapabiliyorsunuz anlamıyorum.
İyi takip ediyorsan zaten Alabasta vs Mf arclarına Crocodile arasında ki farkları anlamışsındır.
Ve tayfa 2 yıl eğitim aldı diğer karakterler yatıyor diye düşünenler var.
Ben sadece bu yorumları atanlara gülüyorum.
Sen o konuda benim 1 tane fan yorumumu göster veya genel olarak 1 tane fan yorumumu göster ben daha tartışmaya girmeyeceğim.

İki yıl hiç durmadan dövüşen adam. Tersini söylemek lazım aslında yanıldım belki. Zoro on gün dayanamayabilir. :)
Sanji gerçi sıkılabilir uçup bu marimo ne yapacak diye izler. Orlumbusu da verelim haydi Zoronun yanına.
Kimlerle dovustu sanki iki yil yapma biremin. :D
Birkac kisi daha ver anca esit vs olur. :p

Sen o yorumların atıldığı konuya bak bakim benim fanlık yapıp attığım 1 yorum var mı?
Ben ne demişim o konuda Zoro'yu şuan görüyorsunuz herkes tekler vs yorum yapıyor. Croco'nun ne olarak geleceği belli değil demişim. Adamlar hala görmeden tekler vs yorum yapıyor. Kendin diyosun görünmedi nasıl bu kadar yorum yapabiliyorsunuz anlamıyorum.
İyi takip ediyorsan zaten Alabasta vs Mf arclarına Crocodile arasında ki farkları anlamışsındır.
Ve tayfa 2 yıl eğitim aldı diğer karakterler yatıyor diye düşünenler var.
Ben sadece bu yorumları atanlara gülüyorum.
Sen o konuda benim 1 tane fan yorumumu göster veya genel olarak 1 tane fan yorumumu göster ben daha tartışmaya girmeyeceğim.
Orası beni ilgilendirmiyor , algı yaratıyorsunuz Zoro üzerinden , bu son zamanlarda moda oldu , o konuda Zoro diyenlerin hepsi Zoro fanıdır bunlarla tartışılmaz demek doğru mudur?

Orası beni ilgilendirmiyor , algı yaratıyorsunuz Zoro üzerinden , bu son zamanlarda moda oldu , o konuda Zoro diyenlerin hepsi Zoro fanıdır bunlarla tartışılmaz demek doğru mudur?
Ben o yorumu yapan üyelere diyorum yorumlardan biri seninse üstüne alın.
Ben yorumumun yine arkasındayım, o yorumlara zoro fanı olan @shishi sonson bile gülüyor.
Sen hala savunmaya kalkıyorsun.
Orada kaç tane yorumu haklı buluyorsun sana onu sorayım.
Ben algı yapmam ben sadece fikrimi belirttim algı niye yapayım ayrıca yorum yapmak yasak mı burada istediğim yorumu yaparım o yorumları yazanların isimlerini bile alıntılamamışım algı yapıyorsun diyosun.

kör topal

Güç seviyesini ifade ediyor. Sanji-Zoro denktir. Luffy onlardan daha üst seviyededir.

Luffy 100 ise Zoro 75'i öpsün de başına koysun. Law da Zorodan güçlü şu an. Sanji ve Zoro 10 gün dövüşseydi kazanan olmazdı.
Sanji gitsin Vergo karşısında 20 dakka dursun sonra gelsin :oleyo2:. Sen Zoro'nun en güçlü silahını yani kılıcını Vergo'un kırıp eline verdiğini düşünebiliyor musun? Ben düşünemiyorum ne yazıkki :oleyo2:.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık