Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Güç seviyesini ifade ediyor. Sanji-Zoro denktir. Luffy onlardan daha üst seviyededir.

Luffy 100 ise Zoro 75'i öpsün de başına koysun. Law da Zorodan güçlü şu an. Sanji ve Zoro 10 gün dövüşseydi kazanan olmazdı.
:D Yok artık valla ya, yapma bıremın 10 gün ney. Sanji ne yapmış da 10 günlük kapışabiliyorlar. Sanjiyle Franky desen 10 günlük düşünürüm de Zoro orta zorlukda alır. Pek zorlanmaz.
Law'ın yetenekleri sağlam lakin Zoro daha güçlüdür bana göre. vs olursa çok ince detaylar kazananı belirler, bana görede zoro kazanır.

:D Yok artık valla ya, yapma bıremın 10 gün ney. Sanji ne yapmış da 10 günlük kapışabiliyorlar. Sanjiyle Franky desen 10 günlük düşünürüm de Zoro orta zorlukda alır. Pek zorlanmaz.
Law'ın yetenekleri sağlam lakin Zoro daha güçlüdür bana göre. vs olursa çok ince detaylar kazananı belirler, bana görede zoro kazanır.
Piuu adam Franky ile 10 gün kapışır dedi ya la :D

İki yıl hiç durmadan dövüşen adam. Tersini söylemek lazım aslında yanıldım belki. Zoro on gün dayanamayabilir. :)
Sanji gerçi sıkılabilir uçup bu marimo ne yapacak diye izler. Orlumbusu da verelim haydi Zoronun yanına.

Forumda ki zoro fanlarıyla Zoro muhabbetine girilmesinin ne kadar yanlış olduğunu gösteren 7 yorum.

1- Zoro Haki'si ile bayıltır. (Crocodile vs Zoro tartışmalarından.)
2-Shishi sonson. Tek. (Crocodile vs Zoro tartışmalarından.)
3-Kumun ve taşın olduğu alanda Zoro. (Crocodile vs Zoro tartışmalarından)
4-Coroc + moria + mr1 vs zoro olsa gene zoro derim. Hepsi tek kesiğe gider.
5-Zoro,Croco'ya neden tek atamasın mantıklı dayanağı olan bi sebep söyleyin oyumu Croco'ya vercem,yenmesini geçtim
6-Croco'nun yaninda DAZ'i da koysan tam basabas bi kapisma olurdu.Sonuc tahmin edilemezdi.Insanlar buga duserdi.Bir cok tez ve antitez yazilirdi.Zoro'nun sol gozu incelemeye alinirdi...
7-Zorocumuz tek atar diye düşünüyorum.

Daha bir şey yazmama gerek yok sanırım.

Forumda ki zoro fanlarıyla Zoro muhabbetine girilmesinin ne kadar yanlış olduğunu gösteren 7 yorum.

1- Zoro Haki'si ile bayıltır. (Crocodile vs Zoro tartışmalarından.)
2-Shishi sonson. Tek. (Crocodile vs Zoro tartışmalarından.)
3-Kumun ve taşın olduğu alanda Zoro. (Crocodile vs Zoro tartışmalarından)
4-Coroc + moria + mr1 vs zoro olsa gene zoro derim. Hepsi tek kesiğe gider.
5-Zoro,Croco'ya neden tek atamasın mantıklı dayanağı olan bi sebep söyleyin oyumu Croco'ya vercem,yenmesini geçtim
6-Croco'nun yaninda DAZ'i da koysan tam basabas bi kapisma olurdu.Sonuc tahmin edilemezdi.Insanlar buga duserdi.Bir cok tez ve antitez yazilirdi.Zoro'nun sol gozu incelemeye alinirdi...
7-Zorocumuz tek atar diye düşünüyorum.

Daha bir şey yazmama gerek yok sanırım.
7yi favorilere aldım.:hhh:Şakaysa komik ciddiyse çok daha komik.:D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık