+ZoanKadın amiral görmedik. H.haki sahibi amiral de görmedik. Green Bull, h.haki sahibi, kadın bir amiral çıksa müthiş olur.
Oda'nın çizdiği gölge, kısa saçlı bir kadına benziyor. Hayırlısı.
+ZoanKadın amiral görmedik. H.haki sahibi amiral de görmedik. Green Bull, h.haki sahibi, kadın bir amiral çıksa müthiş olur.
Oda'nın çizdiği gölge, kısa saçlı bir kadına benziyor. Hayırlısı.
Aynen ama boyle haki ile kombinli bir zoan olsa süper olur. Misal su antik, kılıç dişli kaplan falan deniyor ya, Green Bull'da çıksa hoş olur. Kodu mu oturtan bir kadın güzel olur.
Birde Akainu vol 2 çıkmasın. Şöyle Akainu'nun tiksineceği biri çıksa iyi olur. Greenbull'un kütüphane konusuna da yazdım. Belirttiğim gibi biri olsun istiyorum.Aynen ama boyle haki ile kombinli bir zoan olsa süper olur. Misal su antik, kılıç dişli kaplan falan deniyor ya, Green Bull'da çıksa hoş olur. Kodu mu oturtan bir kadın güzel olur.
Zoan şaşırtmaz çünkü logia-paramecia-zoan uclusu düşünmüş olabilir.
Kadın olması şaşırtmaz zira kadın yonko, shichi, supernova, koramiral (diğer alt rütbelerde de vardır) vs çizmiş, amiralliği boş geçmez herhal.
H.hakiye de şaşırmam. İki tane shichide bunu görmüşken, amirallerden birisinde de bunu göstermek isteyebilir.
Hadi inşallah. Bunlar bir karakterde toplanırsa cidden efso bir şey çıkar ortaya.
Bu kadar Akainu vol 2 çıkacak,psikopatın önde gideni olacak yorumundan sonra artık Fuji sevmeyenleri Fuji'ye şükreder hale getirecek,Akainu'nun "Bu herifin yanımda durması bile sinirimi bozuyor" diyeceği birini bekliyorum. :/ Mesela Usopp'un güçlü versiyonu çıkabilir,üşengeç,aptal ama belli bi şart oluştuğunda gözünü budaktan sakınmayan biri çıkabilir. :S
Yeşil renkle temsil edilecek de.Ne olabilir ? Renklerle Kizaru ve Fujitora haricinde,diğer iki amiralin adalet anlayışı da ilişkili Akainu-Kırmızı-Magma meyvesi atarlı kisilik.Aokiji Mavi-Soğukluk meyvesi-Soğukkanlı tipBirde Akainu vol 2 çıkmasın. Şöyle Akainu'nun tiksineceği biri çıksa iyi olur. Greenbull'un kütüphane konusuna da yazdım. Belirttiğim gibi biri olsun istiyorum.
Valla ne renk neyi temsil eder hiç bilmem. Bence diğer amiral lakaplarının aksine bu direk zoan meyvesini karşılıyor olabilir. Ve boğanın azgınlığına ters bir kişiliği olsun isterim. Olacağına da ihtimal veriyorum açıkçası.Yeşil renkle temsil edilecek de.Ne olabilir ? Renklerle Kizaru ve Fujitora haricinde,diğer iki amiralin adalet anlayışı da ilişkili Akainu-Kırmızı-Magma meyvesi atarlı kisilik.Aokiji Mavi-Soğukluk meyvesi-Soğukkanlı tip
Greenbull-Yeşil renk-Veba hastalığı yeşil renkle tanımlanır.Karakter olarak da düşünürsek bulunduğu yerde sağ canlı bırakmayacak bi kişilik ortaya çıkıyor.İkinci olarak yeşil rengi doğa teması olarak kullanabilir.O zamanda gayet sakin,dingin bi kişilik görürüz.
Anladım. Hocam işte büyüklüğünü az çok kavrayabildigimiz Pica ile kıyaslansa daha iyi anlarız büyüklüğünü. Ve bu fikrimi de baya değiştirir.@AlpamisSuyun altındaki kısmı (doğal olarak) saymadan 570 metre diyor Zunisha için. Her zaman pikseller üzerinden ölçüm yapıyor. Chapter Secret muhabbeti Zou civarında başladığı için Pica yok sanırım ama belki biraz karıştırırsak bulabiliriz.
Böyle piksel yardımıyla destekleyerek konuşan birini görmedim Pica için. Herkes kafasından metre üfürüp göz kararı konuşmuş. Artık kendimiz falan uğraşmamız lazım.Anladım. Hocam işte büyüklüğünü az çok kavrayabildigimiz Pica ile kıyaslansa daha iyi anlarız büyüklüğünü. Ve bu fikrimi de baya değiştirir.
Hmm fazla fark yok gibi sadece kolu bu kadar genisse.Böyle piksel yardımıyla destekleyerek konuşan birini görmedim Pica için. Herkes kafasından metre üfürüp göz kararı konuşmuş. Artık kendimiz falan uğraşmamız lazım.
Şimdi şöyle bir şey de buldum ama öh yani.